miercuri, 31 iulie 2013

HBO GO pe gadgetul Chromecast

Marele interes pentru gadgetul Chromecast de la Google ( dispozitivul despre care am discutat deja in articolul de AICI ) se manifesta nu doar la cumpărători, ci si la furnizorii de conținut. Canalul HBO deja are în plan sa aducă serviciul HBO GO pe "stick-ul" Chromecast.

Abia lansat pe piață, dispozitivul de Google pentru televizoare cu conector HDMI TV a avut doar câteva ore mai târziu stocurile epuizate la numerosi dealeri din SUA. Cererea pentru gadgetul Chromecast este mare si datorita pretului competitiv, de doar 35 dolari (aproximativ € 26.50).

Dar nu numai pentru cumparatori gadgetul Chromecast prezinta interes, prin upgradeul pe care il face pentru televizoarele fără capacități de internet sau fără functii smart, ci si pentru furnizorii de conținut noua platforma este atractivă.

HBO examinează în prezent posibilitatea de a distribui serviciul său HBO GO pe gadgetul Chromecast, a confirmat un purtator de cuvant pe site-ul HBO, desi nu a prezentat data exactă a lansarii. Cu HBO, Google va câștiga inca partener puternic pentru gadgetul Chromecast. Pentru că în plus față de serviciile din universul Google ( ca YouTube, Google Play, Google Music ), gadgetul Chromecast poate rula de asemenea si continut de la alți furnizori, cum ar fi Netflix si serviciul HBO GO .


Niciun comentariu despre subiectul „HBO GO pe gadgetul Chromecast”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile