luni, 8 iulie 2013

Incidentul OZN de la Roswell, joc Doodle de la Google

Google are de aceasta dată ca Doodle un joc gen adventure creat pe tema incidentului de la Roswell din anul 1947, SUA, când se spune ca un OZN s-a prăbușit lângă o fermă, exact acum 66 de ani.

Jocul este foarte interesant si iti aduce cateva minute bune de distractie.

Deci sa vedem cum se rezolvă acest joc Doodle de la Google.

Esti in "pielea" extraterestrului, incercand sa recuperezi partile pierdute din OZN. Iti recomandam sa il joci singur, fara ajutor. Daca totusi te incurci, iti dam cateva sfaturi cum sa termini acest joc.

1. Intrati pe Google si dati play la joc.


2. Dupa ce nava spaţială se prabuseste si fragmentele se pierd in zona rurală, va aflati pe o colină. Dati click jos cu mouseul si coborati. Veti gasi primul fragment al OZN-ului dvs ("cabina").


3. Coborâti de pe deal si apoi mergeti in stânga pâna ajungeti la o vacă. Dezlegaţi funia cu care e legată vaca. Funia intră in inventarul dvs. ( stânga sus ).


5. Vaca va merge in dreapta si va mânca iarba, eliberand intrarea într-o grotă.


6. Dati click pe intrarea in grotă ( la botul vacii ) si veti cadea in grotă.


7. Aici daţi click pe canistră, care intra in inventarul dvs. Apoi dati click in inventar pe canistra si click pe plantă. Lichidul misterios din canistra va uda planta, care va creste ca vrejul de Fasole Fermecată.


8. Urcati pe planta crescuta si ajungeti la vacă. Folositi acelasi procedeu cu canistra si pe vacă ( nu e obligatorium dar e funny, dimensiunile animalului crescând). Mergeti apoi in dreapta pana ajungeti la ferm[. Urcati pe scară si dati click pe potcoavă, care se va adauga in inventar, legându-se de funia pe care aţi gasit-o anterior la vacă. Coborati de pe scară si luati de jos ( de lângă clădire ) si sacul cu mâncare pentru găini.


9. Putin mai in dreapta, dati click pe fereastra cladirii si veti vedea un cal. Ignorati-l deocamdata. Aruncati funia din inventar pe "cercul" de deasupra calului si ati facut rost de a doua componentă pierdută a OZN-ului. Acum daca doriti, folositi canistra pe cal, pentru a-l creste, cum am facut anterior cu vaca ( opţional, dar şi mai funny :) )


10. Acum jocul are in continuare doua posibilitati de rezolvare.

Varianta scurtă: mergeti in dreapta si sunati de 8 ori la sonerie. Va cadea un obiect, pe care il veti gasi daca mergeti in dreapta. A'i terminat jocul.

Varianta lungă: mergeti in dreapta până la capatul drumului. Dati la găina mâncare din sac. Va pleca sătulă, dar in grabă va pierde o pană. Luati pana.


Apoi udati cu continutul din canistră pomul din spatele dvs. Acesta va creste si va urcati pe el.
Gâdilaţi cu pana pe locatarul somnoros. Va cădea al treilea fragment al OZN-ului, care poate fi obtinut şi prin varianta scurta mentionată anterior.


Luati si acest mic fragment si ati terminat jocul.


Sper ca si dvs. să ajutati extraterestrul să isi repare OZN-ul şi să plece de pe Terra. :)


Niciun comentariu despre subiectul „Incidentul OZN de la Roswell, joc Doodle de la Google”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile