miercuri, 10 iulie 2013

Sky nu renunţă la transmisiile 3D? Deocamdată.

În timp ce o mulțime de vești proaste au apărut in ultimul timp în privinţa televiziunilor 3D, cele mai importante fiind cele prin care ESPN și BBC care au anuntat că nu vor mai face noi investiții in productii 3D după ce proiectele lor în derulare vor fi finalizate, BSkyB se pare că rămâne loial tehnologiei.

John Cassy, directorul pentru continut 3D al BSkyB, a reafirmat angajamentul Sky 3D de a susține progresul acestei tehnologii, deși succesul nu a fost cel pe care industria l-a sperat.

Acesta a anuntat că mai mult de jumatate de milion de clienti ai televiziunii BSkyB au incheiat abonamente la pachete care ofera suplimentar si continut 3D.


"Desigur, criza economică a determinat clienţii să fie mai atenţi cu cheltuielile, iar schimbarea televizoarelor vechi cu unele capabile 3D s-a desfăşurat intr-un ritm mai lent decât a prognozat industria", a mai declarat Cassy. "Unii potențiali clienti au intarziat decizia de a-şi schimba televizoarelor, preferând să aștepte după noi tehnologii 3D pentru care nu trebuie să poarte ochelari."


"Experienta noastră în televiziunea 3D a fost mult decât pozitivă, în ciuda tuturor acestor provocari," a mai menţionat reprezentantul Sky 3D.

"Televiziunea 3D a fost o modalitate foarte bună de a ajuta clienții nostri să treacă la abonamente Sky ce oferă o experiență unică si captivantă 3D la domiciliu, fără nici un cost suplimentar", a argumentat John Cassy  "Spre deosebire de alți furnizori de programe 3D din Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii, noi suntem în acelasi timp atât operator de platformă DTH, cât și producător de conținut 3D. Acesta înseamnă că o proporție semnificativă din continutul 3D este realizat de noi si oferit in exclusivitate in reteua BSkyB, fapt care a atras noi clienți către Sky 3D, iar abonaţii existenti au avut un motiv in plus să rămână alături de noi."

John Cassy a mai spus că Sky va continua să colaboreze cu Hollywood-ul pentru difuzarea celor mai noi filme 3D și că va continua să livreze conţinut 3D de înaltă calitate pentru abonaţi.

El a adăugat că are informatii de la colaboratorii din industria de display si ca televizoarele 3D fără ochelari vor fi disponibile pe scară largă în maxim 2-4 ani, la aproximativ aceleasi prețuri la care sunt comercializate acum televizoarele 3D HD.


Niciun comentariu despre subiectul „Sky nu renunţă la transmisiile 3D? Deocamdată.”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile