sâmbătă, 17 august 2013

Aplicaţii ESPN pentru telefoane mobile

ESPN a anunțat lansarea unei noi aplicatii de sport pentru piața de telefonie mobilă, aplicatie orientată pe știri si rezultate sportive. Aplicatia ESPN permite utilizatorilor sa isi personalizeze serviciul de știri și să descopere continutul cel mai relevant pentru pasiunile lor.

Lansata de astăzi (17 august) în App Store și Google Play, aplicatia reunește conținut din familia brandurilor digitale ESPN, inclusiv ESPN.co.uk, ESPNcric.info, ESPNFC și ESPN.com.

Setarea MyESPN permite filtrarea de conținut bazat pe sporturile preferate, ligi și echipe, dar și un flux de știri individuale amplu sau strict concentrat, in functie de cum doresc utilizatorii. Fanii pot accesa şi un feed de stiri in timp real pentru toate sporturile.


Aşadar, atât fluxul personalizat MyESPN, cat și fluxul cu toate sporturile au actualizări în timp real și pot fi filtrate în funcție de tipul de conținut pe care un utilizator dorește să il primească: scoruri, rezultate, stiri, analize, video, postari pe Twitter și Facebook și așa mai departe . Evenimente sportive cheie vor fi evidențiate cu feed-uri de stiri active pe tot parcursul anului, cu capacitatea fanilor de a le controla, cu același nivel de personalizare. Aplicatia are de asemenea si o functie de partajare a conținutului pe Twitter și Facebook, cu o simpla atingere a ecranului.

"Aplicatia combină o colecție de neegalat de conținut digital din sporturile difuzate de ESPN. Noua aplicatie ESPN se bazează pe caracterul sportiv si rapid în care fanii folosesc telefoanele mobile și reprezinta o adevărată inovație în piața de telefonie mobilă, permiţând fanilor să isi satisfacă nevoia de stiri sportive, inclusiv sporturile americane", a declarat Charly Classen, senior director pentru produse digitale și marketing la ESPN.

O versiune pentru tablete a aplicației este în dezvoltare și va fi lansată la sfarsitul lunii septembrie.


ESPN nu este nou in lumea aplicatiilor mobile in Europa. În ultimele trei sezoane, ESPN a dezvoltat și oferit o aplicatie denumita ESPN Goals ( AndroidiPhone, Windows Phone şi Blackberry ), care permite fanilor un mod cu totul nou de a controla când și cum vor obține scoruri din Premier League. Obiectivele ESPN pentru aplicatia ESPN Goals continuă sa fie noutatile din Premier League și sportul promovat prin comunitati sociale.

De asemenea, alte aplicatii oficiale ESPN pentru telefoane cu Android pot fi descarcate gratuit de aici.


Niciun comentariu despre subiectul „Aplicaţii ESPN pentru telefoane mobile”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile