sâmbătă, 31 august 2013

LG va schimba printr-un update de firmware experienţa de utilizare a televizoarelor sale Smart Tv

LG Electronics a încheiat un parteneriat cu compania de metadate Gracenote, care va oferi serviciul On Now pe cele mai noi modele de televizoare LG comercializate in Europa.

Gracenote eyeQ va oferi programul TV și descrieri ale filmelor si emisiunilor, precum și afişul filmului sau imagini, pentru a ajuta telespectatorii sa aleagă mai usor conținut la cerere sau în direct.

On Now este conceput să ofere o "interfață inteligentă și simplificată", a anuntat compania LG,

Pentru implementarea serviciului, se va lansa ca o actualizare de software pentru toate televizoarele LG Smart compatibile din Marea Britanie și Spania până la inceputul acestei toamne, iar alte țări europene vor urma mai târziu, tot în acest an.

"Pentru ca televizoarele inteligente să aibă cu adevărat un impact în rândul consumatorilor, experiența trebuie să evolueze spre simplitate în utilizare, iar telespectatorii trebuie sa gasească uşor programele pe care le iubesc și să descopere de asemenea noi programe interesante. LG va schimba în curând experiența utilizatorului de SmartTV, oferind date descriptive și imagini sugestive, pentru a ajuta la simplificarea utilizarii ", a declarat presedintele Gracenote, Stephen White.


Niciun comentariu despre subiectul „LG va schimba printr-un update de firmware experienţa de utilizare a televizoarelor sale Smart Tv”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile