miercuri, 14 august 2013

LPF TV va lansa contraatacul împotriva Digisport şi DolceSport ?

Preşedintele LPF Dumitru Dragomir, a demarat un proiect care se vrea a fi concurenţă directă, după declaratiile sale, cu Digi Sport si Dolce Sport. Mitica Dragomir pare foarte sigur de succesul LPF TV si de faptul ca vor transmite competitiile romanesti de fotbal.

Liga Profesionistă de Fotbal s-a asociat cu o mare companie în vederea asigurării producţiei tv pentru meciurile de fotbal din Liga I, având în vedere că anul viitor expiră înţelegerea cu actualul deţinător al drepturilor de televizare, RCS&RDS.

"Am trecut de faza de proiect. Am LPF TV la cheie! Avem toate lucrurile puse la punct în cel mai mic detaliu. Avem un partener foarte puternic, un concern german din domeniu, dar mai multe nu pot să spun deocamdată. Avem bugetul stabilit, avem tot ce ne trebuie. Anunţ doar atât, suntem pregătiţi din toate punctele de vedere şi veţi vedea anul viitor", a declarat preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.


Şi Orange intră în joc. Peste un an se va organiza licitaţia pentru intervalul 2014-2017 şi este foarte probabil, spun surse din piaţă, ca Orange să fie partenerul lui Dragomir în proiectul anunţat. "Nu pot să comentez nimic pe tema asta deocamdată", a spus Mitică Dragomir.

Licitaţia pentru drepturile TV, la care este foarte probabil să participe, pe lângă Orange, actualul deţinător RCS&RDS şi Romtelecom-UPC, va fi organizată în primăvara anului viitor. 101.184.000 de euro au plătit trei trusturi media, RCS&RDS, Romtelecom şi Intact, pentru drepturile TV ale Ligii I pentru cele trei sezoane dintre 2011 şi 2014.

Şeful LPF, în vacanţă la Nisipurile de Aur Mitică Dragomir a preferat să intre în vacanţă după acest început turbulent de campionat în care Rapidul a fost înlocuită în Liga I de Concordia Chiajna printr-o decizie a TAS. "Sunt plecat din ţară, aveam şi eu nevoie de concediu. Sunt cu familia la Nisipurile de Aur, în Bulgaria. Nu mă întorc curând. Cred că stau o lună aici", a mai spus Mitică de la Ligă. "Cu acest proiect, o să asigur bugetul LPF şi al echipelor din Liga I pe mulţi ani." Sursa: ziarulring.ro.


8 comentarii despre subiectul „LPF TV va lansa contraatacul împotriva Digisport şi DolceSport ?”:
Anonim

Este de luat in calcul si LookTV. Paskany a zis ca intentioneaza sa participe la licitatie.

Oricum LPF TV e un proiect care trebuie sa apara in caz ca nu scoate Mitica cati bani vrea de la televiziuni.

Interesant ar fi sa nu il preia in grila nici Dolce nici RDS in caaz ca apare. Si atunci cui o sa isi vanda noul canal Mitica,in sistem pay tv? (sistem care s-a dovedit ca in Romania nu e viabil)(vezi cazul Telesport ;)

Anonim

Eu sper doar sa nu participe cei de la orange ,pentru ca daca fac ca si cei de la dolce si digi ,trebuie sa ne mutam la altii ,si cum traseismul in romania e o regula ,m-am scarbit de lucrurile astea!

Anonim

de ce va agitati atata? in Romania nu va avea succes niciodata sistemul Pay Per View ! motiv? Nu suntem la nivelul tarilor care il folosesc cu succes! ;) din niciun punct de vedere.. nu avem banii lor,nu aveam parte de publicitatea lor la meciuri,nu avem sponsorii lor si nu in ultimul rand,nu avem tehnologia lor. mai avem un pic de mancat pana sa ajungem sa transmitem un meci la standardele lor ! see ya! :)

Unknown

SI CUI LE VA VINDE ?

marian

domnilor dupa umila mea parere,cei ces propune dl.dragomir mi se pare fanteist,in conditiile financeare actuale...

Anonim

Domnilor,tinand cont ca DOLCE au fost preluati de GERMANI....banuiesc ca la Ei se refera ``CORLEONE``sefu lu PESTE,al ligi de fotbal !!!!!

got

Nu ai inteles, firma germana e colaboratoare pentru productie ( transmisii live, regie, cameramani, emisiuni montate etc ).

Anonim

nu avem FOTBALUL de afara sa aiba succes pey-per-view.faliment scrie pe proiectul lui mitica

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile