marți, 6 august 2013

"Rocadă" la UPC şi Focus Sat

Liberty Global va pune în aplicare unele schimbări manageriale pentru operațiunile sale din Europa Centrală și de Est.

Betzalel Kenigsztein, în prezent director al UPC Ungaria, isi va asuma pe 15 august 2013 noul rol de director pentru regiunea Europa Centrală și de Est.

Va fi subordonat lui Diederik Karsten, executiv VP al Liberty Global’s European Broadband.

Betzalel Kenigsztein va fi responsabil de regiunea central si est europeană și de activitățile DTH din aceasta zonă, inclusiv probabil si Focus Sat.


Liberty Global spune că în urma achiziției Virgin Media, compania a crescut în mod semnificativ si există o nevoie de reechilibrare în structura de management.

"Schimbare anuntata va permite afacerilor din regiunea Europei Centrale și de Est să primească o atenție sporita de management, cu un accent pe nevoile unice ale operațiunilor din regiune. Compania va explora astfel mai eficient oportunitățile de cooperare regională".

Alături de numirea lui Betzalel Kenigsztein, Liberty Global a ales de asemenea pe Severina Pascu, în prezent director al UPC România, pentru a prelua şi poziția de director al UPC Ungaria. Incepand data de 15 august 2013, Severina Pascu va ocupa ambele functii.

Comentand cu privire la numiri, Diederik Karsten a spus:

"Atât Betzalel Kenigsztein, cat și Severina Pascu sunt ideali pentru a prelua noile lor functii pentru regiunea ECE și respectiv UPC Ungaria și UPC România.

Betzalel este cel mai recomandat pentru a prelua această noua functie, cu 25 de ani de experiență în industria de tv cablu și un palmares important la Liberty Global. În 2004, Betzalel s-a alăturat companiei ca CTO al UPC Olanda si a coordonat o etapă crucială de inovare a rețelei UPC din Olanda. În 2009 a fost numit CEO al UPC Ungaria, o poziție pe care a deținut-o cu rezultate remarcabile. Înainte de a fi la UPC, a deținut o serie de functii de conducere în industria de cablu israeliană.

Severina Pascu este de asemenea foarte experimentată și a fost numită Director al UPC România in 2011, functia sa anterioara incepand cu 2008 fiind de CFO al UPC România. Ca director al UPC România, ea a stabilizat operațiunile și a adus compania pe creștere în ultimul an. Înainte de functiile de la UPC, Severina Pascu a fost director de finante pentru CAIB România, una dintre cele mai importante bănci de investiții din Europa Centrală, dar a avut și alte functii la companii din România și Marea Britanie. De exemplu, a lucrat pentru compania americană de cablu Metromedia International și pentru KPMG. "

Asadar, o româncă va conduce UPC Ungaria, dar si UPC Romania, iar un cetatean maghiar va conduce operatiunile regionale, inclusiv cele ale DTH Focus Sat. Sper ca am inteles bine...


Niciun comentariu despre subiectul „"Rocadă" la UPC şi Focus Sat”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile