vineri, 6 septembrie 2013

Camera telefonului, live pe televizor - Download aplicație Android

Am găsit pe Google Play o aplicatie interesanta care permite vizualizarea pe un televizor in direct a imaginilor capturate live cu camera unui telefon cu Android.


Aveti nevoie de:
- un router wireless
- un televizor ( recomandabil smart tv  ) conectat la reteaua locala de internet. Televizorul trebuie sa fie compatibil DLNA ( dispozitiv certificat pentru redare prin DLNA, cu suport Matroska ). De exemplu, daca vă redă filme de pe mediaserver PC, este compatibil.
- un telefon cu Android, conectat la reteaua wireless a aceluiasi router pe care sa instalati aplicatia Camera on Tv ( download de aici )

Dupa ce ati indeplinit condițiile enumerate:

1. Porniti televizorul si conectati-l la internet ( prin cablu sau wireless, nu conteaza )
2. Conectati telefonul la aceeasi retea locala si porniti aplicatia Camera On Tv, apoi apasati butonul Start Service din alicatie.
3. Accesati pe televizor meniul sau locatia unde apar de obicei serverele DLNA. Va trebui sa gasiti un server "Camera on TV".
4. Dati click pe acesta si apoi pe streamul MJPEG Stream.
5. Gata, ar trebui sa vă fie afisate pe televizor imagini live de la camera televizorului. O puteti folosi ca si camera de supraveghere in camera copilului, pe afara sau ca oglindă pentru locurile greu accesibile, dupa ureche de exemplu. :)  Gasiti voi diverse utilizari funny sau chiar utile. Important e sa aveti semnal wireless la telefon de la rețeaua de internet locală.

Eu am setat in aplicatie compresia imaginii la 50%, pentru ca imaginea sa functioneze cursiv. Dar setarea depinde si de puterea procesorului telefonului dvs. Am testat pe un televizor LG Smart LM620S, folosind un telefon Samsung cu Android 2.3.6 si a functionat imaginea corect din prima incercare (sunetul nu a fost redat).


5 comentarii despre subiectul „Camera telefonului, live pe televizor - Download aplicație Android”:
Anonim

Am testat, merge perfect ! Super tare ! Uit telefonul la vecinu de langa apartamentul meu :)))) Dupa ce ma distrez, vin sa il recuperez, spunand ca l-am uitat. Unde oare sa il uit ? :-) In dormitor sau in..... ? :-)

eduard

E faina. Am testat si eu si chiar merge.

Anonim

Si de asta, va citim, folosim, experimentam si ne documentam. Aveti personal inteligent. Va multumim !

Anonim

Merge pe LG pe Samsung nu merge.

Anonim

Ar trebui sa mearga si pe Samsung, daca stie Matroska si MJPEG si are DLNA.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile