marți, 22 octombrie 2013

Consola de jocuri SHIELD de la nVidia

Celebrul producator de plăci video nVidia a lansat anul acesta consola portabilă de jocuri SHIELD.

Dotată cu procesor NVIDIA® Tegra® 4 ( 72 nuclee in procesorul NVIDIA GeForce® GPU ) si cu un procesor quad-core ARM® A15 CPU, consola rulează jocuri de Android cu un consum scăzut al acumulatorului.

NVIDIA SHIELD are probabil cel mai bun controler de jocuri de pe piața consolelor mobile de jocuri, oferind un design ergonomic pentru un confort maxim, dar și posibilitatea de a juca jocuri Android sau jocuri de pe PC prin streaming.

Un vibrant ecran LCD de 5 inch afisează textele, culorile și imagini clare din orice unghi de vizualizare, atât in aplicatiile rulate, cât și în jocuri și în filme.

Poti sa îți iei biblioteca de filme cu tine, consola de jocuri oferind 15 de ore de redare video si suport complet pentru diverse formate, inclusiv FLV si MKV. Consola SHIELD poate deveni media-server video high-definition si audio pentru dispozitive compatibile Miracast ( de exemplu pentru a afișa wireless conținutul pe televizorul dvs. HD ) sau o puteti conecta prin HDMI pentru a reda filme chiar si 4K.

SHIELD are sunet cu un sistem unic de bass-reflex, un sistem tuned-port conceput pentru amatorii care doresc audio de înaltă fidelitate pentru jocuri, filme și muzică.

De asemenea, vă puteți conecta la internet wireless prin 802.11n 2x2 MIMO Wi-Fi pentru navigare web si Google Play, dar si pentru streaming rapid ale jocurilor de pe PC. Consola oferă libertatea de a fi departe de tastatura si mouse-ul pc-ului dvs. si totusi de a juca din orice camera de acasă jocurile de pe PC-ul, prin acces wireless ( folosind tehnologia streaming audio-video ) cu latență insesizabilă.

Consola are în plus un port mini-HDMI, Bluetooth 3.0, micro-USB 2.0, audio jack de 3.5 mm și microSD.

SHIELD vine din stoc cu cel mai recent sistem de operare Bean Jelly de la Google, pentru acces facil la jocurile și aplicatiile preferate de Android. Deja există un catalog de ​​peste 130 de jocuri Android optimizate pentru controlerul consolei SHIELD, inclusiv FPS, curse, sport, RPG, strategie, jocuri de acțiune. Bineinteles, la acestea se adaugă catalogul masiv de jocuri de pe Google Play bazate pe control touch-screen.  De asemenea, consola rulează cele mai populare emulatoare de jocuri de pe Google Play, pentru a retrăi perioada de glorie a zecilor de mii de jocuri retro gen Nintendo NES si SNES, Gameboy Color si altele.


Cu consola SHIELD se poate chiar pilota o Dronă AR in mod profesionist, cu precizie completă, și  se pot captura imagini HD direct de la dronă.

Consola se poate comanda chiar de la Nvidia ( click AICI ) sau de pe e-BAY si alte magazine online ( click aici ), la pretul de 299 dolari americani.

Specificatiile tehnice complete ale consolei NVIDIA SHIELD le găsiți mai jos:

Procesor NVIDIA Tegra 4 Quad Core Mobile cu 2GB RAM
Ecran de 5 inch 1280x720 (294 ppi) Multi-Touch Retinal
Difuzoare audio integrate Stereo si microfon
Memorie 16GB Flash
Wireless 802.11n 2x2 Mimo Wi-Fi
Bluetooth 3.0
GPS
Conectivate redare prin Mini-HDMI
Micro-USB 2.0
Slot pentru carduri MicroSD
Conector stereo pentru căsti ( 3.5mm ) inclusiv cu microfon
Senzor de miscare giroscopică pe 3 axe
Accelerometru pe 3 axe
Controller cu două joystick-uri analog
D-pad
Butoane trigger analog stanga/dreapta
Left/right bumpers
Butoane A/B/X/Y
Control al volumului
Buton Android "Acasă" și "Înapoi"
Buton Start
Buton de pornire oprire si alte funcții
Acumularor 28.8 Watt ora
Greutate: 579 grams
Dimensiuni: 158mm (lungime) x 135mm (lățime) x 57mm (grosime)
Sistem de operare Android Jelly Bean
Software Google Play
Acces TegraZone
Jocul Sonic 4 Episode II THD
Jocul Expendable: Rearmed
Hulu Plus
TwitchTV


Niciun comentariu despre subiectul „Consola de jocuri SHIELD de la nVidia”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile