joi, 10 octombrie 2013

ESPN Player pe televizoarele Samsung, iar în viitor și pe televizoarele LG

ESPN Player, serviciul live și la cerere cu continut din sporturi americane, va fi foarte curand disponibil pe televizoarele Samsung Smart din Europa și este așteptat să se lanseze in viitorul apropiat si pe televizoare Smart LG în viitorul apropiat.

Posesorii de televizoare Samsung Smart vor avea posibiitatea să descarce gratuit aplicatia ESPN Player direct prin televizor, de la Samsung Apps.

Abonații existenți la serviciu se va conecta cu numele de utilizator și parola ESPN și vor putea viziona conținut din sporturile americane.

Noii abonati ESPN Player vor fi direcționati pentru a-si crea un nume de utilizator și o parolă si pentru a alege un singur abonament, care funcționează pe toate dispozitivele disponibile.

ESPN Player va fi disponibil pe toate modelele de televizoare fabricate in 2012 și 2013.

Posesorii de televizoare LG Smart vor avea si ei în curând posibilitatea să urmeze o procedură similară și să vizioneze direct pe televizorul lor sporturi americane prin ESPN Player.

ESPN Player este a aplicatie online al ESPN , oferită în Regatul Unit și în Europa, in Orientul Mijlociu si Africa, cu conținut premium excluisv din spoturile americae, în direct și la cerere.

Aceasta aplicatie pentru televizoarele smart a aparut probabil ca o inlocuire a canalelor ESPN, la a căror retransmisie a fost anulată  acum cateva luni în regiunile aminitite.

Serviciul oferă fanilor mai mult de 1500 de evenimente în direct și la cerere, inclusiv NCAA, baschet și fotbal american, sporturi de iarnă și de vară, American Le Mans Series și World Series of Poker.

Abonamente la ESPN Player sunt zilnice, săptămânale, lunare și anuale, in functie de dorinta utilizatorului, cu preturi cuprinse între 1.99 lire si 99,99 lire sterline.


Niciun comentariu despre subiectul „ESPN Player pe televizoarele Samsung, iar în viitor și pe televizoarele LG”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile