marți, 15 octombrie 2013

Focus Sat a schimbat designul site-ului

Noul template este unul mult mai ordonat, iar tema generala este în nuanțe deschise.

În partea superioara a fost adăugat un slideshow cu videoclipuri.

Sunt evidentiate mai clar si metodele de reîncarcare: cartele / vouchere, online, reîncărcare automată, reîncărcare asistată, SMS cu valoare, SMS 1883.

În sidebar se regăsește formularul de logare, cele mai noi stiri si comunicate Focus Sat, precum sectiunea dedicată fanilor Facebook.

Modificarile sunt așadar in special de template, nu unele structural-functionale. Totusi este o schimbare pozitivă a website-ului.

Site-ul Focus Sat poate fi accesat la aceeași adresa web: focussat.ro.

UPC România face parte din grupul american Liberty Global International, care oferă servicii de televiziune prin cablu și satelit, internet și telefonie în 13 țări, în peste 20 de milioane de locuințe din întreaga lume. Din grupul Liberty Global, pe lângă brandul UPC, mai fac parte Unitymedia, Kabel BW, Telenet, VTR, Chellomedia, divizia de programe TV, și fondul de investiții Liberty Global Ventures.

UPC DTH avea la 30 iunie 2013 un total de 732.700 abonati, dintre care 253.500 in Ungaria sub numele de UPC Direct, 104.600 in Cehia si 58.400 în Slovacia sub numele de freeSAT. Din cei 732.700 abonati ai UPC DTH, cei mai multi ( 309.500 ) erau Romania, la serviciul prin satelit FocusSat.


7 comentarii despre subiectul „Focus Sat a schimbat designul site-ului”:
Anonim

alta palarie,dar acceasi ... mai bine ar mai adauga ceva canale HD!!!

Anonim

focus asta e afis de perete sau dth?

gean

Ce ma plictisesc oamenii ca voi doi, anonimilor, care nu au un nivel intelectual mai dezvoltat, incat sa le permită sa scrie si alte comentarii decat unele rautacioase. Sunteti plictisitori si comentatori de 2 lei.

Anonim

De cand, acest DTH nu a mai introdus un canal tv??? poate la unii ... intelectuali... le plac reclamele la muraturi,sarmale si afise! noi cu un intelect mai slab,dorim sa vedem ceva canale tv in format HD! nu ma incalzeste cu nimic acele reclame,afise! FAPTE! ,nu suntem instalatori sa prea slavim acest dth,

florin

Ce comentarii fara rost.. Cui nu ii convine schimba operatorul si gata. Ce atata filosofie....

Anonim

ceva absolut nou pe piata pe piata media din romania si din lume scazi oferta si ceri bani mai multi .ciudat acest focus.

Anonim

Exista si unele schimbari functionale, mai ales la partea de reincarcare. Acum poti reincarca mai multe pachete in aceasi tranzactie, ca un fel de shopping cart. Inainte trebuia facuta cate o plata separata pentru fiecare pachet reincarcat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile