vineri, 25 octombrie 2013

MH TV, o nouă televiziune regională ( MeHedinți Tv sau Motru - Herculane TV )

În urma şedinţei C.N.A din 23 octombrie, s-a aprobat decizia de funcţionare pentru postul de televiziune MH TV din Baia de Aramă, "unicul post de televiziune amplasat chiar în izvorul cântecelor cu grai mehedinţean din regiunea Isverna şi a unor frumuseţi desăvârşite, Valea Cernei". Din acest moment, noul post de televiziune are la dispoziţie 30 zile pentru a-şi începe emisia, anunță libertatea.ro.Adrian Dinescu, directorul general MH TV, a vorbit despre grila, tematica şi viitorul noului post tv:

"MH TV a fost gândit pentru a ajuta această zonă şi de a pune în evidenţă tinerele talente, artiştii, cântecele şi frumuseţile locului. MH vine în primul rând de la Mehedinţi, zona din care emitem, dar dat fiind faptul că ne interesează să vorbim cât mai mult despre toată zona cuprinsă între Motru şi Herculane, MH reprezintă în acelaşi timp şi iniţialele celor două oraşe. Va fi un post care se va diferenţia cert prin faptul că va acorda multă atenţie segmetului cultural prin organizarea unor "mese rotunde cultural-literare" , etnografiei şi aşezămintelor istorice dar nu numai, cel care urmează a se ocupa de acest segment fiind însuşi reputatul profesor dr. Corneliu Boteanu. Vor exista şi câteva premiere absolute pe care le vom dezvălui la momentul oportun, însă, pe lângă altele, dorinţa noastră este de a veni cu ceva nou pe piaţa audiovizualului în ceea ce priveşte originea, obiceiul şi tradiţia satului românesc. Reamintind că avem un studio mobil care va putea fi prezent şi transmite în direct evenimentele cultural - artistice făcându-le astfel cunoscute pe scară cât mai largă, facem cunoscută la acest moment şi ziua efectivă a începerii emisiunilor MH TV în direct, zi căreia i-am spus generic: PE 18! LA 18.00!", a declarat Adrian Dinescu pentru libertatea.ro.


9 comentarii despre subiectul „MH TV, o nouă televiziune regională ( MeHedinți Tv sau Motru - Herculane TV )”:
Anonim

Toti, dar absolut toti spun inainte de a se lansa ca adun ceva nou pe piata. Imi amintesc ca si giga tv spunea ca aduce ceva nou pe piata, si vedeti cat de nou a fost ceea ce a adus

Anonim

e Mehedinti TV

Anonim

buna, mai multe detalii despre emisie nu aveti ? emite pe satelit ? deabia astept sa revad locurile unde am copilarit. Isverna este o zona superba, plina de traditie si folclor. am ramas surprins sa vad ca nimic nu sa schimbat din obiceiurile oamenilor. repet o zona de-o frumusete rar intalnita, fabuluasa.

Anonim

da ai dreptate e Mehedinti Tv si cred ca emite din Baia de Arama. am o verisoara care lucreaza la MH Tv o sa intreb mai multe detalii

Anonim

emite si pe satelit cumva?

Anonim

Nu cred ca emite prin satelit.

Anonim

Buna ziua
Ave-ti perfecta dreptate cu aceasta zona care exista si multi nu o cunosc trebuie dezvoltat TURISMUL national dar nu mai prezentati oamenii de nimic din zona va fac de ras peste tot.

Anonim

daaaaaaaa am fost in emisiunea LOREDANEI si m-am simtit minunat

Anonim

ar trebui sa multumim din suflet si totodata sa respectam munca acestui om minunat care a reusit ce nu au facut altii in atita timp sa aduca toti muntenii pe sticla cu traditii .obiceiuri.bine ar fi sa contribuim cu totii la ridicarea acestui post de televiziune nu sa dezbinam cu telefoane in direct la care adresam cuvinte urite si fara noima RESPECT DEOSEBIT PENTRU DOMNUL PATRON
CU STIMA LUCIANA SANISLAV

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (75) Digi (508) Focus Sat (239) FREESAT (24) iNES (23) Nextgen (80) Orange (205) Telekom (296) UPC (267) Vodafone (59)