joi, 31 octombrie 2013

TuneIn, aplicația care transformă consola de jocuri PS3 într-un gigantic tonomat muzical

În sfârșit, după 7 ani de la lansarea consolei de jocuri Playstation 3, Sony s-a gândit și la pasionații de radiouri online și a lansat aplicația gratuită TuneIn.

Prin urmare, consola de jocuri PS3 poate fi folosită si în  alte scopuri, și nu doar pentru gaming.

Serviciul oferă mai mult de 70.000 de stații de radio din întreaga lume ( inclusiv românești sau locale din orașul tău ), preluate din transmisiile originale prin AM, FM sau radiouri exclusiv online, precum si muzică live din diverse locații celebre, cum ar fi Bumbershoot, New Orleans Jazz & Heritage Festival. Există de asemenea și radiouri de sport, știri sau talk-show-uri.

Foarte multe posturi afișează ( pe lângă denumirea și sloganul radio-ului ) imaginea abumului, numele artistului și denumirea piesei muzicale curente.

Radiourile pot fi căutate atât prin termen de căutare, cât și după țară, limbă, gen muzical, perioada lansării pieselor muzicale difuzate etc. Pe lângă posturi de radio naționale consacrate sau locale din România, în mod surprinzător pentru o consolă de la Sony, am găsit chiar și radiouri de manele și muzică populară românească, pentru fanii genului.

Sunt afișate de asemenea cele mai ascultate radiouri în momentul respectiv.

Foarte multe radiouri online au mai multe streamuri, cu diverse calități și compresii, care pot fi selectate la alegere.

Interfața este Full HD, iar navigarea intuitivă și rapidă. Sunetul oferit de PS3 prin aceasta aplicație este unul foarte bun, consola de la Sony fiind recunoscută prin calitatea audio pe care o oferă atât prin HDMI, cât și prin ieșirea optică sau chiar prin conectorii audio RCA.

TuneIn poate fi downloadat gratuit din secțiunea "Apps" din PlayStation Store pentru PS3, iar de săptămâna viitoare și pentru PS Vita.


12 comentarii despre subiectul „TuneIn, aplicația care transformă consola de jocuri PS3 într-un gigantic tonomat muzical”:
Anonim

Super ca e pe consola normala, nu modata. Mai trebuie o aplicatie de tv online si una de mkvuri si nu mai modeaza multi PS3-ul.

Anonim

Sunt si alte radiouri decat manele (nu stiu de ce s-a evidentiat tocmai aceasta categorie). Avem si Kiss, Pro si alte posturi chiar si regionale, insa de exemplu pe Europa FM am eroare desii apare ca post compatibil ...

Anonim

Pai probabil e destul de surprinzator radiouri de manele pe PS3 nemodat de la Sony, cred ca asta s-a dorit sa se evidentieze. Ca e surpinzator, ca e de mirare, eu asa inteleg. Vad ca nu se dau nume de posturi de manele ( deci nu vad vreo evidentiere ) si se precizeaza de asemenea ca sunt si posturi romanesti nationale sau locale. Pe de alta parte, sunt milioane de romani care asculta manele si mai ales populara. Deci sa fim inganduitori si cu acei oameni, gusturile nu se discuta. Crezi ca detin PS3 doar cei care nu asculta manele ?

Per total, e o aplicatie extraordinara pe care am asteptat-o de atâta timp si ma bucur că au realizat-o in colaborare cu TuneIn. De fapt nu stiam de ea si am gasit intamplator aceasta stire, cautând pe net despre aplicatii PS3 pe console cu soft original.

Anonim

Eu nu pot instala aplicatia.
Am ultimul soft si nici inainte nu se putea...la store apare vesnica stire ,, nu merge in tara dumneavoastra" :(
Cine stie cum se poate face sa mearga fara modare?!

Laurentiu

:))))) Sony nu are pentru Romania PS Store. Toata lumea din Romania isi face cont pe US si pe UK.

Creaza un cont nou pe US cu adresa de rezidenta de US ( gasesti tu pe net una, de la vreun hotel din US ) si gata. Vei avea parte de toate aplicatiile, fara proxy si fara nimic. De asemenea, vei putea downloada si cateva jocuri full online si sute de jocuri demo.

Anonim

Am facut adresa de UK, cu cont, cu tot. Aplicatia de radio e pe bani, 0,79 lire, orice vreau e pe bani, nimic nu e pe gratis!
Ce nu am facut eu bine?

Laurentiu

Mai studiaza...Invata-te cu interfata, sunt sute de jocuri gratis la rubrica demo. E meniul stufos la PS Store, lucreaza cu filtre de pret. Invata-le sa le utilizezi.

Eu am luat aplicatia GRATIS de pe US ( cred ca si adminul de aici tot de pe US a downloadat-o ), nu stiu cum e pe UK.

Oricum, si de pe US si de pe UK sunt sute de jocuri demo gratis si chiar si aplicatii gratis, faci tu ceva gresit. Eu am PS3 de 4 ani si efectiv nici pana acm nu am avut timp sa ma joc sau sa testez tot ce e gratis, si pot sa spun ca am facut sute de downloaduri gratis.

Ai de mult timp PS3 ? Probabil l-ai cumparat recent, ca altfel stiai ca Romania nu are PS Store si trebuie sa faci pe US si UK ( continutul e deseori diferit).

Anonim

Am ps3 ul de cand a aparut prin magazine, de vreo 5 ani :)))
Dar nu l-am folosit decat la redare blu ray... acum era momentul cu radioul, caci de jocuri sant cam trecut! :)))
Fac si cont de US si revin sa spun daca e gratuita aplicatia... insa eu zic sa mai verifici si tu azi, maine :P

Administrator

Este în continuare gratis. Am verificat pentru dvs. pe PS Store US, acum câteva minute.

Am adăugat și screenshot la finalul articolului, în care se observă că este un buton simplu de download, fără preț.

Laurentiu

E gratuit, am verificat si eu pe US. Pe UK nu am gasit aplicatia deloc. Sper sa reușească anonim pana la urma. :)

Anonim

Am reusit prin cont US. Pe UK nu mergea deloc instalarea fara bani, cont, card...
La setarile radioului ... nu se mai logheaza :) Functioneaza doar cu controlerul...cu telecomanda bt nu vrea...si e cam greoaie navigarea printre meniuri.
Merita dezbatuta problema ps3 -urilor si pt utilizatorii care nu joaca...:)

Laurentiu

Bine ca ai reusit. Eu nu am telecomanda BT pentru PS3, dar am mare obisnuiță cu controlerul.

Pentru mine e mai usora navigarea cu controlerul decat a folosi mouse-ul la un PC.

Probabil depinde de obisnuiță. :)

Normal ca merita dezbatute subiecte despre aplicatii pe PS3, dar nu prea intereseaza. Aici pe blogul asta se mai discuta din cand in cand. Cert e ca nici nu prea sunt aplicatii pe PS3 cu soft original, apar doar pe cele modate ( playere mkv, avi cu subtitrare , tv online etc ). Dar eu nu agreez modare, imi place sa ma mai joc jocuri online din cand in cand, ca player video imi e suficient playerul video din tv smart.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile