marți, 26 noiembrie 2013

Conturile XBOX Live vor fi banate dacă se uploadează conținut video cu limbaj ofensator

Utilizatorii noii console de jocuri Xbox One de la Microsoft care sunt prinși înjurând în clipuri video vor avea conturile suspendate.

De asemenea, fișierele video uploadate care conțin expresii "excesiv de vulgare" vor fi șterse, iar cei care le-au uploadat nu vor mai avea acces la unele caracteristici ale Xbox Live.

Microsoft a declarat ca toate fișierele video încărcate prin Upload Studio au fost monitorizate pentru încălcări ale codului de conduită.

Procesul de revizuire ar ajuta la mentinerea unui mediu curat, sigur și distractiv pentru toți utilizatorii, indiferent de vârstă, a declarat compania.

Comunicațiile directe peer-to-peer , cum ar fi chatul prin text sau apelurile audio si video prin Skype nu sunt monitorizate de către echipa Xbox Live, potrivit declarațiilor Microsoft .

Xbox Live, care permite utilizatorilor să încarce fișiere media, inclusiv clipuri video care le-au înregistrat din jocuri, dar și să joace jocuri multiplayer, a fost disponibil și pe consolele Microsoft anterioare, dar compania spune că noua consola Xbox One are un sistem mai sofisticat de punere in aplicare a acestor facilități.

"Ca urmare, în cazul în care cineva se comportă necivilizat când folosește acest serviciu, îi vom anula accesul la o parte din facilități", a declarat un purtator de cuvânt al Microsoft .

Consola de jocuri Xbox One a fost lansată pe 22 noiembrie 2013 în Marea Britanie și în alte 12 țări.

Zvonurile suspendărilor de conturi au apărut pentru prima dată pe forumuri de gaming, când unii utilizatori au observat că nu mai pot încărca videoclipuri după publicarea altora cu cuvinte ofensatoare.


Niciun comentariu despre subiectul „Conturile XBOX Live vor fi banate dacă se uploadează conținut video cu limbaj ofensator”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile