marți, 26 noiembrie 2013

O nouă televiziune, IRU TV ?

Probabil inspirat din televiziunea Sutel Tv din Macedonia ( țară din care s-a întors recent ) si poate si din televiziunea Sutka City Tv,  Dorin Cioabă dorește să înfiinteze ( cel mai devreme din aprilie 2014 ) o televiziune dedicată romilor, care va fi denumită IRU TV ( posibil după International Romani Union, organizaţie în fruntea căreia Dorin Cioabă i-a succedat tatălui său).

“Ca la uşa cortului” ar fi doar una dintre emisiunile grilei IRU TV, prin care vor fi difuzate și producții de divertisment, stiri, talk-show-uri etc. Emisiunea “Ca la uşa cortului”  va fi moderată chiar de către Dorin Cioabă, care va alege și invitatii "unul şi unul, să reziste pe timpul emisiei, să nu cedeze”, după cum a declarat acesta pentru Adevărul:

“O emisiune din aceasta voi modera personal. Voi invita personalitati publice locale si internaţionale. Vreau să le dăm clasă realizatorilor români, să le arătăm cum se face o emisiune. Una dintre ele va fi “Ca la uşa cortului”, unde să ne certăm fără să avem probleme”, a spus Dorin Cioabă, care a mai completat că va înfiinta si o echipă de fotbal, iar după fiecare meci, fotbaliştii romi vor fi recompensaţi conform tradiţiei cu purceluşi şi berbeci la proţap.


7 comentarii despre subiectul „O nouă televiziune, IRU TV ?”:
Anonim

Asta ne mai lipsea!

Căldăraru Costin

Nu are de ce sa deranjeze o televiziune dedicata romilor, si noi suntem oameni. Foarte bine ca se face, avem dreptul si noi ca toate celelalte minoritati. Chiar daca noi de uitam la emisiunile românilor si nu comentam, nu insemna ca românii sunt obligati sa se uite la acesta televiziune. Pot da stergere din lista de programe. Fac pariu ca va fi mai buna ca alte televiziuni, cel putin pentru comunitatea noastră romă. O astfel de televiziune ar prezenta traditii, obiceiuri, muzica si o asteptam cu drag. Multumim de stire.

Anonim

Este binevenita.Un roman.

Anonim

L-am vazut pe regele national sau international (nu stiu exact ce era) care a spus acest lucru pe Romania TV si a zis ca vor fi multe emisiuni inclusiv de afaceri, ca va fi si bursa preturilor metalelor! Incredibil!!! Am ras cu sotia de m-am prapadit. Probabil se referea la pretul fierului vechi... la cupru sau la aluminiu. Eu sper sa fie si emisiuni educative. Si muzica buna traditionala nu manele de-astea noi gretoase (gen am pistol si celular...). Unele manele noi au niste versuri ok (te iubeam, m-ai parasit, etc). Dar alea cu sunt bashtan si number one mi se par gretoase; As vrea si emisiuni legislative in care rromii sa invete legislatia.

Anonim

Corect, nu are de ce sa deranjeze o astfel de televiune pentru ca se va inchide inainte de lansare.

Gandalf

... Spui tu, anonimule, un mare specialist in statistici si previziuni, bineinteles, fara argumente, ca orice flamer amator.... Nu inteleg de ce cand va exprimati parerea , nu o si argumentati (unii dintre voi ), ca sa pară si ea logică, nu doar vorbe anonime aruncate cu rea-voință in vânt...

Căldăraru Costin

IRU TV va avea sediul in Bucuresti si va emite prin satelit !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile