marți, 19 noiembrie 2013

Orange Elveția va prelua internetul pentru serviciile sale 4G de la UPC

UPC Cablecom va conecta Orange Communications SA la platforma sa de internet.

În următorii doi ani, operatorul elvețian UPC Cablecom va conecta la internetul UPC peste de 1.000 de antene 4G , cu lățimi de bandă de top, cuprinse între 1 și 10 Gbps.

Clienții care primesc internet mobil de la UPC Elveția ( ce a inființat un MVNO prin Orange ) vor beneficia de asemenea de capacitatea suplimentară broadband.

Acesta este cel mai mare contract pentru servicii de date de UPC Cablecom.Johan Hall , CTO la Orange , a declarat:

"Ne-am dorit un serviciu Layer 2 Ethernet cu o garanție de calitate end-to-end. Suntem încântați că am găsit cea mai bună soluție pentru aceasta la UPC Cablecom. În al treilea trimestru al acestui an , UPC Cablecom a devenit cel mai mare furnizor din Elveția pentru servicii de Ethernet din noua generație. Prin urmare, în următorii doi ani UPC Cablecom va efectua racordarea la internet pentru mai mult de 1.000 de antene 4G. Primele 70 de antene 4G Orange cu internet furnizat de UPC vor fi conectate chiar din acest an".

Așadar, acesta este un exemplu de bună colaborare între companii concurente, care ar merita preluat și de alți operatori, inclusiv din România.


Niciun comentariu despre subiectul „Orange Elveția va prelua internetul pentru serviciile sale 4G de la UPC”:

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (75) Digi (508) Focus Sat (239) FREESAT (24) iNES (23) Nextgen (80) Orange (204) Telekom (296) UPC (267) Vodafone (59)