duminică, 10 noiembrie 2013

Samsung va lansa telefoane cu ecrane 4k Ultra HD

Tehnologia Ultra HD nu se va adresa doar televizoarelor, mai ales că Samsung a anuntat ( la o prezentare din Coreea de Sud ) că va lansa în anul 2015 smartphone-uri echipate cu ecrane Ultra HD, iar anul 2014 îl plănuiește ca un pas intermediar pentru telefoane cu rezolutie între Full HD și Ultra HD.

În timp ce trendul Ultra HD în zona tv a început să fie primit cu entuziasm, există destui sceptici cu privire la viitorul succes al televizoarelor cu rezoluție patru ori mai mare decât cea Full HD.

Samsung se pare că este totuși convins de tehnologie, deoarece gigantul producător sud-coreean de dispozitive electronice a anunțat clienții că vor fi cu adevărat încântați când vor utiliza display-urile de la smartphone-urile cu rezoluție 4K, pe care le va lansa peste mai puțin de 2 ani.

Un pas intermediar între Full HD (1920 x 1080 pixeli) și Ultra HD (3840 x 2160 pixeli) va avea loc în anul 2014. Astfel, Samsung va lansa telefoane cu o rezoluție de 2560 × 1440 pixeli. În anul 2015, telefoanele Ultra HD 4K vor avea chiar și ecran OLED curbat.

Samsung  a lansat deja un telefon cu ecran curbat Full HD, iar LG va lansa al doilea astfel de model de telefon din lume, LG G-Flex. În zona televizoarelor, primele ecrane OLED TV curbate au fost lansate de către Samsung si LG.


Niciun comentariu despre subiectul „Samsung va lansa telefoane cu ecrane 4k Ultra HD”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile