sâmbătă, 23 noiembrie 2013

UPC a lansat aplicația mobilă UPC TV pentru telefoane și tablete

UPC a lansat o aplicația mobilă UPC TV România, pentru telefoane si tablete cu Android si iOS.

Aplicația UPC TV are 3 funcții principale: de comandă a înregistrarii emisiunilor, de schimbare a canalelor si de ghid programe ( EPG ).

Funcția "Inregistrează" - Este disponibilă pentru mediaboxurile DVR si DVR-HD. Selectează in Ghidul TV programul pe care nu vrei sa il pierzi si apasa “Inregistreaza”. Programul va fi inregistrat pe mediabox, gata de vizionare in momentul in care ajungi acasa.

Funcția "Controlează televizorul" - Navighezi de pe telefonul tău mobil sau de pe tableta ta, fără să întrerupi vizionarea programului pe care îl urmaresti la televizor, selectând programul dorit din Ghidul TV. Poti stabili un Memo sau folosi optiunea "Urmareste acum la TV" pentru a incepe vizionarea imediata a programului selectat pe televizorul tau.

Funcția "EPG Ghid programe" - Aplicatia UPC TV include un Ghid TV complet, cu descrieri detaliate pentru serialele, filmele si emisiunile difuzate acum sau mai tarziu. Cauți emisiunea preferata cu ajutorul cuvintelor cheie, fără să intrerupi emisiunea pe care o urmaresti pe televizor.

Aplicația se downloadeză pentru Android de AICI si pe iOS ( iPhone ) de AICI. O instalezi pe telefonul sau tableta ta, o pornești, introduci detaliile contului tau UPC și apoi te autentifici in aplicatie. Daca nu ai cont, viziteaza My UPC pentru a-l crea.

Aplicația necesită telefon mobil sau tabletă cu sistem de operare Android 1.6 sau o versiune mai nouă sau iPhone ( este optimizat[ pentru iPHone 5 ), iPad ori iPod touch cu iOS 4.3 sau mai nou.


Niciun comentariu despre subiectul „UPC a lansat aplicația mobilă UPC TV pentru telefoane și tablete”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile