vineri, 13 decembrie 2013

Aplicații augmented reality pentru tablete și telefoane - Download

În acest an, 670 milioane dolari au fost investiți în dezvoltarea de aplicații cu realitate augmentată. Se pare că augmented reality devine o afacere serioasă, iar utilizarea acestei tehnologii de ultimă oră va fi cu siguranță foarte apreciată ca divertisment.

ColarApp este un exemplu de astfel de aplicație, care transformă cartea de colorat în obiecte si personaje ce prin viață. Aplicatia este compatibilă cu telefoane si tablete cu sistem de operare Android sau iOS si are o colecție de desene imprimabile ce pot fi colorate și care apoi pot fi vizualizate 3D prin intermediul tehnologiei augmented reality.

Download aplicația ColarApp de aici pentru Android si de aici pentru iOS.

Jocuri digitale cu realitate augmentată oferă și Tocaboca, având teme plăcute si non-competitive, care pot fi downloadate de aici.

Bineînțeles, acestea sunt doar câteva exemple de astfel aplicatii cu realitate augumentată. Suntem siguri că dvs. ați descoperit mult mai multe și ne-ar face plăcere să postati la comentarii linkurile de download pentru astfel de aplicatii de pe Google Play sau iTunes.


Niciun comentariu despre subiectul „Aplicații augmented reality pentru tablete și telefoane - Download”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile