sâmbătă, 28 decembrie 2013

FaceRig îți transpune mișcările faciale într-un personaj animat 3D

FaceRig este un software-ul care urmareste chipul dvs. si mișcarile faciale cu ajutorul webcam-ului, apoi le transpune în timp real într-un avatar animat 3D.

Realizatorii FaceRig spun că software-ul va funcționa pe toate platformele populare, cum ar fi de exemplu Skype, dar va putea fi utilizat si pentru a crea clipuri animate. In videoclipul de mai jos gasiti mai multe demonstratii, inclusiv cu mai multe avatare animate.

Software-ul este încă în dezvoltare, dar il veti putea testa în viitor daca veti face o donatie pe Indiegogo de 5 dolari. În schimbul contributiei dvs. la sustinerea proiectului veti primi o licență beta, cel mai tarziu până în august 2014, care se va trasforma în licența standard in momentul când va fi lansat acest software ( la sfarsitul lui decembrie 2014). Pentru aceasta, dati click AICI, apoi alegeti din bara laterala din dreapta donatia de 5 dolari ( FaceRig Explorer ). Apoi scrieti în formular emailul dvs, email pe care veti primi licența ( in august 2014 ). Apasati butonul "Continue" si apoi apasati butonul "Go To PayPal". Veti fi redirectionati catre o pagina unde veti plati prinPayPal sau prin Card Bancar.


5 comentarii despre subiectul „FaceRig îți transpune mișcările faciale într-un personaj animat 3D”:
Anonim

Destul de funny ! Super distractiv pentru cei care folosesc webcam si chiar si pentru cei care fac bancuri animate ca mine. Cred ca il voi lua. :)))

Anonim

E aiurea ca nu iti da acum softwareul sa il testezi, adica in momentul cand faci donatia. Pai donez acum si primesc varianta beta in august 2014 ? Inteleg ca e un proiect si nu e o achizitie, dar as vrea sa il testez acum. Ei realizeaza un proiect interesant, nimic de zis si probabil il voi cumpara cand se va lansa, dar ar fi fost interesant acum de testat.

Anonim

baaai ce misto eee !!!!

Anonim

Cu acesta tehnologie se poate sa contrafaci declaratii politice? Ori inregistrari video? Poti sa faci o asa zis inregistrare video chipurile cu telefonul mobil, slab calitativ (ca sa nu poata fi nici verificata daca e contrafacuta) prin care sa zici ca x politician a zis nu stiu ce chestie compromitatoare. In locul personajului animat sa pui o fata de politician, si tu zici ceva, si apare imagina cui vrei tu sa spuna. Oricum tehnologia sigur exista de mult. Am vazut chiar undeva pe youtube chiar o emisiune pentru copii folosind aceasta tehnologie. Un personaj de desene animate era ca prezentator, si copiii puteau suna la telefon si vorbi cu respectivul personaj. Nu era teatru de papausi ci era exact aceasta tehnologie folosita. Probabil multe filme de desene animate s-ar putea realiza astfel foarte usor.

Anonim

Holotech sunt din Bucuresti si au si video in romana pe canalul oficial...
Just sayin....

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile