vineri, 20 decembrie 2013

GIGa Tv s-a relansat

Giga Tv a reluat emisia necriptat prin satelitul Eutelsat 16A de la pozitia orbitală 16 grade est, după ce a emis o perioadă in teste.

Pentru a receptiona Giga TV, trebuie să rescanați pe satelitul amintit frecvența 12575, polarizare verticală, SR 4356, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK, H.264/AVC, FTA.

Chiar dacă rezolutia este una SD ( 720 x 576 pixeli ), este totusi necesar pentru receptie un receptor HD, din cauza compresiei video H.264/AVC si a standardului DVB-S2.

Giga TV și-a reluat programele cu emisiunea "Tur de forță" ( începand cu ora 20:30. 20 decembrie 2013 ), revenind cu o grilă nouă aprobată de CNA. Studiourile Giga TV se află la Casa Presei Libere.

Noul proiect Giga TV are deja investiții de 1,5 milioane de euro, inclusiv pentru standarde tehnice de generație nouă sau pentru externalizarea serviciilor de ridicare semnal.


5 comentarii despre subiectul „GIGa Tv s-a relansat”:
Anonim

Succes Giga Tv !

Anonim

Parerea mea e ca au inceput cu stangul. Practic au inceput ca si data trecuta doar cu promo si cu clipuri bombastice. In plus am vazut niste secvente de la filmari in care realizatorii se incurcau se balbaiau.. Chestiile astea distrug seriozitatea si credibilitatea postului. Da senzatia ca seriozitate si profesionalismul sunt doar mimate nu sunt reale. Sincer eu m-am plictisit. Cand o sa inceapa cu adevarat emisiunile mai vedem. Inceputul e dezamagitor.

Anonim

Hai sa nu fim rautaciosi. Mie chiar mi-a placut de ei. Sunt probabil emotiile inerente oricarei (re)lansari, oricarui inceput. Imi par bine intentionati. Urmeaza sa vedem pe viitor ce fac.

Anonim

Frumoasa initiativa. Bafta pentru cei de la Giga Tv !

Anonim

succes

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile