duminică, 1 decembrie 2013

Un nou transponder ESS în teste pe satelitul Thor 0,8 grade Vest

Dupa cum probabil ati observat, in ultimul timp au fos cateva schimbari pe transponderele utilizate de catre operatorul românesc de uplink de satelit ESS (Eastern Space Systems), legate de MTV Europe și Comedy Central Extra care au intrat la Focus Sat pe frecventa 11747 si de distributia canalelor AXN pentru RCS pe frecventa 12.092, precum si mai multe modificari, adaugari si permutari anterioare de canale, relativ recente.

Se pare ca pentru ESS a aparut necesitatea lansarii distributiei de canale pe un nou transponder de pe satelitul Thor 6 la o poziție 0,8 grade vest.

Testele de pe acest transponder cuprind emisia necriptată a canalele A Media, RU TV Moldova, Euro TV Chisinau si Jurnal TV, precum si transmisia criptată in Conax canalele RTR Moldova, Prime TV, Pro TV Chisinau, Acasa in Moldova, 2 Plus, TV7 Moldova, N4, STS Dixi, TNT Bravo si Moldova 1.

Parametrii tehnici de receptie ai noului tranponder sunt:

Thor 6 ( 0.8 ° V ), frecvența 12.149 GHz, polarizare V, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK

Aceasta este o copie a multiplexului ESS care este difuzat pe frecventa 11.977 GHz, polarizare orizontala. Astfel, din punctul de vedere al telespectatorilor, nouă frecvență nu aduce nimic nou.

Insa noua frecventa este clar una pentru teste si poate surprize ne asteapta in viitor pe acest transponder sau poate mai degrabă pe frecventa 11977 Orizontal SR 28000 FEC 7/8  DVB-S/QPSK, care s-ar putea să fie eliberată, prin mutarea canalelor pe noua frecventa 12.149 GHz.


4 comentarii despre subiectul „Un nou transponder ESS în teste pe satelitul Thor 0,8 grade Vest”:
Anonim

Nu sunt abonat focus sat. Deci, nu stiu daca a introdus focus sat sau nu acele programe, dar am incredere mare in ei. Focus sat e intr o continua crestere. Ei urca incet dar sigur

Anonim

Mai nou canalele RTR Moldova, Prime TV, Pro TV Chisinau, Acasa in Moldova, 2 Plus, TV7 Moldova, N4, STS Dixi, TNT Bravo si Moldova 1 sunt acum difuzate necodat. Acum ma uit pe ProTV Chisinau de exemplu.

Am aflat asta ca sunt transmise necodat de la:
http://www.frocus.net/main.php?lng=ro&rzd=tvkanal&iz=md
si am facut test si intr-adevar sunt la liber o gramada de canale moldovenesti.

Anonim

Intradevar, canalele moldovenesti de pe frecventa 11977 Ghz, polarizare Orizontala, SR 28000, sunt transmise necodat.

Anonim

Mda... s-au codat majoritatea. A ramas necodat doar Jurnal TV si cam atat pe acest transponder...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile