joi, 30 ianuarie 2014

LG va închide Centrul de socializare de pe televizoarele Smart Tv

LG va inchide serviciul centrului de socializare, incepând cu 27 februarie 2014, oferit prin intermediul televizoarelor sale Smart Tv.

Nu vor mai fi disponibile astfel nici Facebook și nici Twitter în Centrul de socializare de pe televizoarele LG si alte dispozitive smart.


Avantajul aplicatiei Social Center era că se putea accesa Facebook sau Twitter in timp ce vizionai orice alta sursa de continut video ( de exemplu un canal tv, despre care puteai posta comentarii impreuna cu prietenii ).

De asemenea, aplicatia Social Center ( Centru de socializare ) va fi retrasă din meniul televizoarelor LG Smart.

Se vor elimina si functiile asociate Social Center din aplicatia LG Remote pentru telefoane smart, printr-un update al acesteia.

Intrucat va fi desfiintat si serverul aferent, cei care foloseau Social Center pentru Facebook sau Twitter vor trebui sa utilizeze pentru aceste retele de socializare aplicatii de sine stătătoare, care se regasesc deja gratuit, de o mare perioadă de timp, în meniul de aplicatii Premium.


Niciun comentariu despre subiectul „LG va închide Centrul de socializare de pe televizoarele Smart Tv”:

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (72) Digi (475) Focus Sat (237) FREESAT (23) iNES (22) Nextgen (77) Orange (194) Telekom (285) UPC (261) Vodafone (57)