sâmbătă, 4 ianuarie 2014

LG va prezenta o noua gamă de televizoare OLED model 2014

LG Electronics va prezenta o noua gamă de televizoare OLED model 2014 la International Consumer Electronics Show ( CES ) din Las Vegas, ce va avea loc intre 7 și 10 ianuarie 2014.

Vizitatorii de la standul companiei de la CES 2014 vor avea posibilitatea să vadă și cel mai mare televizor curbat din lume ULTRA HD cu tehnologie OLED ( modelul 77EC9800 ), precum si diverse modele de televizoare OLED cu diagonala de 55 și 65 inch.

De asemenea va fi prezentat si elegantul televizor OLED LG 55EA8800, precum și televizorul OLED curbat LG 55EB9600.


" Toate modelele OLED expuse la CES 2014 au cea mai bună calitate a imaginii și o estetica rafinată și modernă", a declarat In-Kyu Lee, Senior Vice President si sef al diviziei TV de la LG Electronics Home Entertainment Company.

Televizoarele de 55, 65 și 77 inch Ultra HD curbate combină tehnologia proprietară LG OLED WRGB și rezoluția ecranului 4K ( 3840 x 2160 pixeli ), pentru un nou nivel de calitate a imaginii. Modelul de 77 inch este desemnat deja câștigător al premiului Best of Innovations la 2014 CES Innovations Awards.

Temperatura de culoare a fiecarui pixel de pe uriasul ecran de 77 inch este controlată în mod automat de către LG Color Refiner. Contrastul infinit al televizorului este gestionat de High Dynamic Range ( HDR ), algoritmul companiei. Datorită tehnologiei FPR ( film-type patterned retarder ) și rezoluției Ultra HD, telespectatorul se va putea bucura de efecte 3D mult mai convingătoare.

Pentru mai multe opțiuni de vizualizare la înaltă rezoluție, LG 77EC9800 a fost echipat cu tehnologia Tru-ULTRA HD Engine Pro, care poate îmbunatatii semnificativ imaginile SD, HD sau Full HD in redarea pe ecranul 4K . Tehnologia are capacitatea de corecție a erorilor, algoritmul asigurând o rezoluție îmbunătățită care previne afisarea unei imagini neclare, asa cum rezultă din procesul de upscaling standard. Televizorul include de asemenea tehnologia Motion Estimation Motion Compensation (MEMC), pentru ca mișcarea de pe ecran să fie mai lină, mai clară și mai realistă.

Consumatorii vor aprecia probabil si faptul că televizoarele ULTRA HD OLED curbate de la LG sunt capabile să decodeze semnale difuzate atât în ​​H.264, cât și în formatele H.265 HEVC, la 30p sau 60p. Un decodor built-in face posibilă afișarea de conținut Ultra HD de la dispozitive externe conectate prin HDMI, porturi USB sau LAN. Modelul 77EC9800 include de asemenea cel mai nou sistem de operare LG , care permite consumatorilor să se bucure de o experiență simplă și intuitivă.

Ascuns în spatele elegantei rame a modelului OLED TV GALLERY este un difuzor Canvas pe 2.2 canale, cu putere de 100W.

LG EA8800 poate transforma cameră intr-o galerie de artă, caracteristică unică fiind functia eGallery, care oferă o varietate de moduri de afișare, ce pot fi activate pentru a crea o stare de spirit specifică. De exemplu, Modul Galerie transformă televizorul într-o ramă foto uriasă ce afișează unele dintre lucrările de artă cele mai renumite din lume, în timp ce Healing and Remembering Mode ajută la obtinerea unei atmosfere calde și primitoare, prin sunete și imagini care pot îmbunatati starea de spirit, după cum anunță compania LG.

Cel mai recent televizor OLED curbat de la LG, modelul 55EB9600, este un produs extrem de eficient ecologic, fiind realizat din materiale reciclabile și cu mult mai puține piese decât predecesorul său.

Cu un consum redus de energie, modelul 55EB9600 a fost desemnat câstigator al premiului CES Innovations 2014 pentru protectia mediului si calitatea superioara a modului de fabricare.


2 comentarii despre subiectul „LG va prezenta o noua gamă de televizoare OLED model 2014”:
Anonim

Superb articolul.

Unknown

lam vazut si probat bestial pretul e enorm 7.999.90 euroi

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile