vineri, 3 ianuarie 2014

Polaroid lansează televizoare 4K Ultra HD sub 1000 dolari

Polaroid ( pionier si inovator in lumea fotografie si mai nou producator de tablete si imprimante) va lansa la CES 2014 o linie de televizoare la prețuri accesibile, si dupa cum descrie compania, "la o calitate cu adevărat superioara".

Polaroid va lansa noua linie cu un televizor model 50GSR7100 Full HD Smart TV 3D polarizat de 50 inch la pretul de 599.99 dolari, precum si cu un televizor model 50GSR9000 Ultra HD 4K 3D polarizat cu aceasi diagonala de 50 inch, la pretul de 999.99 dolari.

Conform companiei Polaroid, "televizoarele vor oferi telespectatorilor o calitate a imaginii de neegalat și mai multe caracteristici noi, toate la un preț accesibil".

"Putini oameni își dau seama că Edwin Land ( nr: inventator american, co-fondator Polaroid ) a fost un pionier în dezvoltarea tehnologiei de polarizare utilizate în televizoarele moderne. Suntem încântați să oferim consumatorilor un produs cu imagine aproape de nivelul unei opere de artă, la un preț accesibil", a declarat Scott W. Hardy, presedinte si CEO al Polaroid.

Televizoarele vor fi produse comercializate prin Empire Electronics Corp, o companie nord-americană licențiată și autorizată de Polaroid.

De asemenea, Polaroid va lansa si trei tablete ( de 7, 8 si 10 inch) cu Android 4.4 KitKat.


Un comentariu despre subiectul „Polaroid lansează televizoare 4K Ultra HD sub 1000 dolari”:
Anonim

Buna stirea asta.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile