miercuri, 5 februarie 2014

Telefonul cu ecran curbat LG G Flex poate fi testat gratuit timp de 3 săptămâni

Programul Orange Smartphone Tester aduce astăzi cel mai nou smartphone al momentului, LG G Flex, pe care pasionaţii de gadgeturi îl pot testa timp de 3 săptămâni.

Prin intermediul Orange Smartphone Tester sunt selectaţi mai mulţi utilizatori, atât abonaţi Orange, cât şi bloggeri, care au ocazia să testeze smartphone-urile împreună cu serviciile Orange. Aceştia pot relata experienţa de utilizare pe pagina de review-uri a Orange România, precum şi în cadrul reţelelor sociale.

Dotat cu un ecran de dimensiuni generoase, cu diagonala de 6 inchi şi rezoluţia de 720x1280 pixeli, LG G Flex este ideal pentru a vizualiza videoclipuri, documente sau fotografii. În plus, camera foto de 13 MP captează momentele importante în obiectiv oferind acurateţe imaginii.

LG G Flex aduce o noutate în ceea ce priveşte noua generaţie de smartphone-uri, fiind primul smartphone flexibil din lume. După testarea mai multor forme de curbură, s-a constatat că forma preferată a consumatorilor a fost cea cu o curbură de 700 mm și a fost selectată ca fiind cea mai confortabilă dintre cele 4 testate. În plus, un procent mare al consumatorilor preferă forma de curbură a telefonului în locul telefoanelor plate.

Designul ergonomic urmează linia feței, a urechii și acoperă toată suprafața gurii pentru a avea cea mai bună calitate a sunetului. De asemenea, permite sunetului să crească cu 3 decibeli în comparație cu telefoanele normale.

Cei care participa la programul Orange Smartphone Tester vor trebui sa posteze review-uri pe pagina dedicată, iar dintre acestia 3 vor fi selectati si vor putea păstra telefonul gratuit.

Mai multe informaţii despre program şi regulament sunt disponibile pe http://www.orange.ro/reviews/smartphone-tester .


Un comentariu despre subiectul „ Telefonul cu ecran curbat LG G Flex poate fi testat gratuit timp de 3 săptămâni”:
Anonim

Abia astept sa-l testez.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Top 10 articole în ultima lună

Operatori media si de telecomunicații din România

AKTA (81) Digi (556) Focus Sat (259) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (84) Orange (228) Telekom (310) UPC (280) Vodafone (85)