miercuri, 5 februarie 2014

Telefonul cu ecran curbat LG G Flex poate fi testat gratuit timp de 3 săptămâni

Programul Orange Smartphone Tester aduce astăzi cel mai nou smartphone al momentului, LG G Flex, pe care pasionaţii de gadgeturi îl pot testa timp de 3 săptămâni.

Prin intermediul Orange Smartphone Tester sunt selectaţi mai mulţi utilizatori, atât abonaţi Orange, cât şi bloggeri, care au ocazia să testeze smartphone-urile împreună cu serviciile Orange. Aceştia pot relata experienţa de utilizare pe pagina de review-uri a Orange România, precum şi în cadrul reţelelor sociale.


Dotat cu un ecran de dimensiuni generoase, cu diagonala de 6 inchi şi rezoluţia de 720x1280 pixeli, LG G Flex este ideal pentru a vizualiza videoclipuri, documente sau fotografii. În plus, camera foto de 13 MP captează momentele importante în obiectiv oferind acurateţe imaginii.

LG G Flex aduce o noutate în ceea ce priveşte noua generaţie de smartphone-uri, fiind primul smartphone flexibil din lume. După testarea mai multor forme de curbură, s-a constatat că forma preferată a consumatorilor a fost cea cu o curbură de 700 mm și a fost selectată ca fiind cea mai confortabilă dintre cele 4 testate. În plus, un procent mare al consumatorilor preferă forma de curbură a telefonului în locul telefoanelor plate.

Designul ergonomic urmează linia feței, a urechii și acoperă toată suprafața gurii pentru a avea cea mai bună calitate a sunetului. De asemenea, permite sunetului să crească cu 3 decibeli în comparație cu telefoanele normale.

Cei care participa la programul Orange Smartphone Tester vor trebui sa posteze review-uri pe pagina dedicată, iar dintre acestia 3 vor fi selectati si vor putea păstra telefonul gratuit.

Mai multe informaţii despre program şi regulament sunt disponibile pe http://www.orange.ro/reviews/smartphone-tester .


Un comentariu despre subiectul „ Telefonul cu ecran curbat LG G Flex poate fi testat gratuit timp de 3 săptămâni”:
Anonim

Abia astept sa-l testez.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile