marți, 18 martie 2014

Rusia sfidează regulile: va trece definitiv la televiziune digitală terestră în 2018

Rusia a anunțat că va continua sa transmită semnale de televiziune în sistem analogic cu mult peste termenele covenite cu ITU pentru oprirea acestor transmisii tv non-digitale.

Comisia guvernamentală din Rusia pentru dezvoltarea domeniului radio-tv a acceptat o propunere a Ministerului rusesc al Comunicațiilor și Mass Mediei, care statuează că transmisiile analogice de canale regionale sa fie permise până in anul 2018.


Națiunile membre ale ITU stabiliseră luna iunie 2015 pentru oprirea la nivel mondial a transmisiilor analogice. Planul GE06 permisese unele exceptii, pentru câteva țări din Orientul Mijlociu și Africa, în anumite benzi de frecvență, până în iunie 2020.

Rusia a motivat că nu poate inceta trasmisiile analogice, așa cum a fost de acord inițial.

Citând regulile sale interne, care obligă ca 95% dintr-o regiune să fie acoperită cu semnale de televiziune digitală înainte de renuntarea definitivă la televiziunea analogică, Rusia a anunțat că va întârzia cu 3 ani termenul limită cu care fusese de acord inițial.


2 comentarii despre subiectul „Rusia sfidează regulile: va trece definitiv la televiziune digitală terestră în 2018”:
Anonim

Bine ca nu mai sintem noi ultimii la capitolul acesta.

Unknown

O sa instaleze mai multe antene mai ales in CRIMEEA,si vor transmite doar HD

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (81) Digi (555) Focus Sat (259) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (84) Orange (227) Telekom (310) UPC (280) Vodafone (85)