marți, 4 martie 2014

Vodafone România va avea un nou director

Vodafone Romania va avea ca director general pe indianul Ravinder Takkar, incepand cu 1 mai 2014. Intre timp, CEO interimar este Giovanni Chiarelli ( cel care din 2012 este directorul tehnic al operatorului), in locul lui Inaki Berroeta, care a devenit seful filialei din Australia.

Ravinder Takkar, in varsta de 45 de ani, va prelua frâiele celui de-aș doilea operator de telecomunicatii de pe piata locala, cu aproximativ 8 milioane de utilizatori.

Ravinder Takkar lucreaza la Vodafone din anul 1994. A avut pozitii executive la Vodafone Group, cat si in companiile cu capital comun (joint ventures). In ultimii doi ani Takker a ocupat pozitia de CEO Vodafone Partner Markets, unde s-a ocupat de extinderea prezentei Vodafone si adaugarea de noi parteneri.

Vodafone a anuntat de asemenea extinderea retelei de magazine in sistem de franciza la nivel national. Romanii cu initiativa din toata tara care vor sa porneasca o afacere se pot alatura acestui model de business, aplicand online pe www.vodafone.ro. In prezent, Vodafone are 19 magazine deschise in sistemul de franciza, in Bucuresti, Iasi, Cluj, Arad, Falticeni, Piatra Neamt, Medias, Sighisoara, Bistrita, Viseul de Sus, Zalau, Uricani, Comarnic, Caracal, Mizil si Targu Mures, iar doua dintre acestea sunt deja aliniate la noua identitate si noul design global al Grupului Vodafone. Numarul acestora va ajunge la 50, in urmatoarele doua luni, si va continua sa creasca pe parcursul intregului an. Activitatea noului program este reglementata printr-un contract de franciza intre Vodafone si partener. La intrarea in acest model de business, se percepe o taxa de franciza care variaza intre 2.500 si 15.000 de euro, in functie de factori precum tipul locatiei, suprafata, zona geografica si nivelul de investitii necesar amenajarii si echiparii spatiului comercial. In plus, potentialul partener trebuie sa dispuna si de un capital de investitie ce porneste de la 10.000 de euro, care acopera garantia aferenta liniei de credit comercial si rulajul din primele doua luni de activitate.


Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 411 milioane de clienti la 30 septembrie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume


Niciun comentariu despre subiectul „Vodafone România va avea un nou director”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile