miercuri, 9 aprilie 2014

Nat Geo People va fi lansat în 50 de țări

Fox International Channels ( SIF ) a anuntat lansarea in Europa a televiziunii detinute de National Geographic Channels International ( NGCI ), denumită Nat Geo People.


Canalul tv, care este deja disponibil în Turcia si in alte state, va fi lansat in curând și la operatorii cu plată SKY Italia și KDG Germania, Unity si Kabel Baden Württemberg.

Cu Nat Geo People, NGCI intenționează să consolideze varietatea ofertei sale de televiziune în Europa, oferindu-l partenerilor ca pe o completare a National Geographic Channel și Nat Geo Wild.


Programat pentru lansare în 50 de țări, Nat Geo People va fi difuzat nu doar în Europa, ci și în Orientul Mijlociu și Asia-Pacific.

"Nat Geo People vine ca o extindere naturală a NGCI, aducând telespectatorilor povești adevărate, emoționante, dar și de divertisment, despre oameni reali, aparținând unor culturi diferite din întreaga lume", a spus Hamish Mykura, VP executiv și șef de conținut internațional la NGCI.

Programele difuzate de Nat Geo People sunt supravegheate de echipa de conținut global NGCI de la Londra.


2 comentarii despre subiectul „Nat Geo People va fi lansat în 50 de țări”:
Anonim

Adica telenovele adevarate. Goana dupa audiente naste monstrii.

Anonim

În România va fi introdus? Vreau în HD la Orange tv!

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (75) Digi (502) Focus Sat (238) FREESAT (24) iNES (23) Nextgen (79) Orange (200) Telekom (291) UPC (266) Vodafone (58)