luni, 19 mai 2014

Consola de jocuri Xbox One va permite atașarea de hard-disk-uri externe ?

Potrivit directorului de produse Microsoft ( Albert Penello ), posibilitatea de a adauga o unitate externă de stocare pentru Xbox One a fost întotdeauna pe lista companiei si va fi activată printr-un viitor update.

Un dezvoltator anonim Xbox One a postat in acest sens o imagine care dovedeste aceasta caracteristică în acțiune.Membrii programului de dezvoltare Xbox One beneficiaza de multe ori de caracteristici timpurii, printre care recent îmbunătățitul Party Chat și verificarea manuala de actualizări ale firmware-ului consolei de jocuri, dar acest ultim zvon va atrage probabil cea mai mare atenție.

Deși Xbox One vine cu un hard disk intern de 500GB, unele jocuri pot ocupa si cate 50 GB fiecare, ocupand rapid spatiul intern de stocare.


Atașarea unei unitati suplimentare de stocare va rezolva lipsa de spatiu si va permite evitarea pierderii garantiei, nemaifiind necesara o inlocuire a hard-disk-ului interior.


Niciun comentariu despre subiectul „Consola de jocuri Xbox One va permite atașarea de hard-disk-uri externe ?”:

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (72) Digi (477) Focus Sat (237) FREESAT (23) iNES (22) Nextgen (77) Orange (195) Telekom (285) UPC (261) Vodafone (57)