miercuri, 14 mai 2014

GTA Online: The High Life DLC

Similar cu anteriorul joc din franciză, GTA 5 ofera un mod de gaming multiplayer, denumit GTA Online.

Astazi Rockstar a anuntat că update-ul GTA Online: The High Life PS3 DLC a fost lansat pentru utilizatorii de PlayStation 3.

A sosit momentul sa extindeti harta dincolo de capul de pod Los Santos, cu actualizarea High Life pentru Grand Theft Auto Online, care oferă acces la apartamente noi high-end, patru vehicule noi si alte elemente.

Această actualizare automată a GTA Online adaugă cinci noi opțiuni pentru piata imobiliara din Los Santos, noi locatii ( cum ar fi Eclipse Towers, Richards Majestic si altele ), oferind cele mai recente design-uri interioare. De asemenea, veți avea posibilitatea de a deține două proprietăți distincte simultan.

Pentru cei care doresc să profite de avantajul garajului extins ( fiindca aveti o proprietate in plus ), există un trio de mașini noi, plus o noua motocicletă, gata sa le adaugati la colecție .

HEnus Huntly S (SUV), Dewbauchee Massacro (Sport), Pegassi Zentorno (Super) si Dinka Thrust (motocicleta) vor fi disponibile pentru a le cumpara online în GTA, din Motorsports Legendary va fi accesibil din orice garaj al unei proprietati detinute în modul Story .

Update GTA Online: The High Life adaugă de asemenea si curse "Non Contact" , care vă vor permite să jucati curse standard, fara coliziuni intre vehicule ( masinile altor jucători vor aparea semi-transparente, dar în continuare vă veti ciocni cu traficul AI, structuri și alte elemente de peisaj).

De asemenea, va veti puteți proteja investițiile cu cea mai recentă arma de la Ammu-Nation, puternica Bullpup Rifle.

Noua statistică a jucătorilor adversi va arată cât de pasivi sau dezechilibrati psihic sunt ceilalți jucători din sesiunea dumneavoastră, astfel încât veți stii de ce aveti nevoie atunci când se apropie .

Actualizarea High Life include de asemenea noi opțiuni pentru dulap, claxoane noi pentru vehicule și gesturi pentru jucători, precum și 15 de noi locuri de muncă ( inclusiv 5 noi misiuni de contact ).


Niciun comentariu despre subiectul „GTA Online: The High Life DLC”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile