miercuri, 7 mai 2014

The Fox Chef Show, o animație românească

Tinerii talentati din cadrul studioului de animatie Toppen Animation Studio au realizat "The Fox Chef Show", un scurtmetraj de animatie in care este redat un filmulet colorat ce debuteaza cu o vulpe bucatar, respectiv Fox Chef. Actiunea are loc intr-un show culinar, iar accentul este pus pe momentul in care invitatul special condimenteaza intr-un mod aparte momentul emisiunii.


Acest proiect 3D este conceput si creat in intregime de membrii echipei Toppen. Totul a pornit de la o idee in urma careia s-a dezvoltat un concept dupa care s-a trecut din procesul de pre-productie (design-ul conceptului, storyboard-ul) in cel de productie 3D ( modelare, animatie, simulari de obiecte si efecte speciale) pana la produsul final.Toppen este un studio de animatie romanesc specializat in crearea de CG Art, Animatii si Efecte Vizuale pentru film si spoturi publicitare, in care ofera intregul proces de creatie si servicii integrate de productie 3D, de la concept (script, storyboard, design de caractere) la executare (modelare, animatie si directie).


Pentru mai multe informatii despre acest scurtmetraj si despre studioul de animatie, puteti accesa link-urile urmatoare:

Site Oficial: toppen.ro
Vimeo: Vimeo
Youtube: Youtube
Behance : behance.net
Facebook : Facebook
Twitter : Twitter


Un comentariu despre subiectul „The Fox Chef Show, o animație românească”:
George

The Fox Chef Show la TV Paprika

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (76) Digi (531) Focus Sat (246) FREESAT (24) iNES (25) Nextgen (80) Orange (213) Telekom (302) UPC (275) Vodafone (76)