joi, 10 iulie 2014

"Vorbesti, DUBLU Net primești", promoția prin care utilizatorii Cartelei Vodafone primesc gratuit 2 MB trafic de date pentru orice apel efectuat sau primit

Vodafone a anuntat intr-un comunicat lansarea promoției denumită "Vorbești, DUBLU net primești", prin care toți utilizatorii Cartelei Vodafone, noi și existenți, pot acumula trafic de date gratuit pentru toate apelurile efectuate și primite, indiferent de rețea.

Orice utilizator al Cartelei Vodafone este invitat de către companie să își înscrie un prieten în promoția "Vorbești, Dublu NET primești", prin SMS gratuit la 2777. După înscrierea în campanie, ambii utilizatori vor primi câte 2MB/apel, pentru fiecare convorbire primită sau efectuată, indiferent de rețea. Traficul de date se acordă de două ori pe lună, în limita a 5 GB lunar.

Clienții Cartelei Vodafone primesc primul bonus la două săptămâni de la înscrierea în campanie, iar valabilitatea acestuia este de două săptămâni. Durata minimă a unui apel eligibil este de 1 minut. Valoarea minimă de acordare a bonusului este de 10MB, echivalentul a cinci convorbiri telefonice. Acest trafic de date se consumă cu prioritate, înaintea oricărui alt bonus, a extraopțiunii sau a creditului și este valabil doar în țară. Clienții se pot înscrie în promoția "Vorbești, DUBLU Net primești" până la data de 31 iulie 2014. Odată înscriși în promoție, clienții beneficiază de bonusul de Internet până la 31 ianuarie 2015, cu posibilitatea de prelungire.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc, grup internațional de telecomunicații mobile cu aproximativ 434 de milioane de clienți, la 31 martie 2014. Vodafone are divizii în 30 de țări de pe cinci continente și peste 50 de rețele partenere în întreaga lume.


Niciun comentariu despre subiectul „"Vorbesti, DUBLU Net primești", promoția prin care utilizatorii Cartelei Vodafone primesc gratuit 2 MB trafic de date pentru orice apel efectuat sau primit”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile