miercuri, 3 septembrie 2014

COSMOTE CLUB - Te joci și câștigi premii, inclusiv telefoane

Romtelecom a lansat serviciul Cosmote Club, care este accesibile prin SMS, prin intermediul site-ului COSMOTE Club (web sau mobil) sau prin aplicația COSMOTE Club pentru Android ( download aplicatie de AICI ).

"Aboneaza-te la serviciile Cosmote Club, joaca-te in aplicatia COSMOTE CLUB, acumuleaza puncte si transforma-le in vouchere! Cu cat acumulezi mai multe puncte cu atat iti cresti sansele de a te clasa pe unul din locurile care iti acorda extra-vouchere pe care le poti folosi in magazinul Cosmote Club unde te asteapta multe surprize. In plus, din aplicatie poti sa iti verifici situatia contului COSMOTE Club, poti afla informatii referitoare la numarul de vouchere si puncte acumulat, poti comanda produse folosind voucherele acumulate", isi prezinta Cosmote aplicatia, care rulează pe Android 2.2 sau o versiune ulterioară.

Fiecare săptămână de abonament la oricare dintre serviciile incluse în COSMOTE Club îți aduce un voucher valoric pe care îl poți folosi în magazinul COSMOTE Club. Abonamentul la Jocuri îți oferă posibilitatea să acumulezi vouchere suplimentare. Folosește voucherele acumulate din abonamentele săptămânale și/ sau obținute din punctele câștigate la Jocuri pentru a obține produse în magazinul COSMOTE Club, pe care il gasiti la adresa club.cosmote.ro.

Cu vouchere castigate poti obtine diverse produse, inclusiv telefoane smart.

Mai jos aveti informatii detaliate despre Cosmote Club.

COSMOTE CLUB este un serviciu oferit de Cosmote Romanian Mobile Telecommunications SA (“COSMOTE”) prin intermediul caruia Abonatii au acces la diverse informatii utile (stiri, horoscop, stiri din sport) sau produse (jocuri), prin intermediul serviciului SMS, a aplicatiei COSMOTE CLUB pentru Android sau pe site-ul COSMOTE Club, accesand adresa https://www.cosmote.ro/club-cosmote/.

Serviciul COSMOTE CLUB include 4 (patru) servicii distincte: Jocuri, Horoscop, Stiri, Stiri Sportive. Pentru a fi Membru al Clubului, un client Cosmote se va abona la cel putin un serviciu, cu posibilitatea de a alege oricare doua, trei sau toate patru. Un tarif saptamanal corespunde fiecarui serviciu.

Fiecare membru al Clubului beneficiaza de 7 zile acces gratuit/netaxabil odata cu prima lui abonare la oricare din serviciile incluse. Cele 7 zile de acces gratuit sunt oferite doar o singura data fiecarui Abonat pentru fiecare serviciu la care alege sa se aboneze.

De asemenea, pentru fiecare saptamana de abonament, indiferent de serviciu, fiecare abonat va primi un voucher valoric, cu utilizare doar in cadrul Clubului (in magazinul virtual COSMOTE CLUB).

Serviciul Jocuri

Prin abonarea la Serviciul Jocuri, clientii Cosmote vor beneficia de acces la jocuri prin intermediul aplicatiei COSMOTE CLUB. De asemenea, jocul “Spanzuratoarea” va fi disponibil prin SMS.
Fiecare abonat al serviciului Jocuri va beneficia de 7 zile acces gratuit la prima activare a serviciului.

De asemenea, fiecare abonat va primi in fiecare saptamana pe parcursul duratei abonamentului cate un voucher in valoare de 0,1 EUR.

La finalul fiecarei saptamani calendaristice, abonatii serviciului Jocuri (care acceseaza jocuri in cadrul aplicatiei) vor fi inclusi intr-un clasament in functie de punctele acumulate in cadrul jocurilor.

Un anumit numar de vouchere va fi oferit abonatilor in functie de locul in clasament pe care il ocupa.

In cazul in care mai multi abonati acumuleaza acelasi numar de puncte stabilirea locului in clasament se face in functie de momentul la care s-a atins acel numar de puncte (primul care a ajuns la acel numar de puncte este clasat mai sus).

Membrii Clubului care sunt abonati la serviciul Jocuri vor putea sa foloseasca vouchere colectate pentru activitatea din cadrul jocurilor impreuna cu voucher-ele saptamanale primite pentru abonamentele detinute in magazinul virtual COSMOTE CLUB.

Jocul “Crush the Creatures” este un joc bonus, care nu permite acumularea de puncte.

Serviciul Horoscop

Prin abonarea la Serviciul Horoscop, clientii Cosmote vor beneficia de horoscop zilnic prin SMS pentru zodia aleasa.
Fiecare abonat al serviciului Horoscop va beneficia de 7 zile acces gratuit la prima activare a serviciului. De asemenea, fiecare abonat va primi in fiecare saptamana pe parcursul duratei abonamentului cate un voucher in valoare de 0,1 EUR pe care il vor putea folosi in magazinul virtual COSMOTE CLUB.

Serviciul Stiri

Prin abonarea la Serviciul Stiri, clientii Cosmote vor beneficia de cele mai importante stiri ale zilei, transmise prin 1-2 SMS-uri zilnice. Acestia vor putea sa aleaga sa primeasca stiri zilnice din doua domenii alese dintre urmatoarele: stiri nationale, stiri internationale, stiri financiare. Selectarea optiunilor se face odata cu abonarea prin SMS sau USSD.
Fiecare abonat al serviciului Stiri va beneficia de 7 zile acces gratuit la prima activare a serviciului. De asemenea, fiecare abonat va primi in fiecare saptamana pe parcursul duratei abonamentului cate un voucher in valoare de 0,1 EUR pe care il vor putea folosi in magazinul virtual COSMOTE CLUB.

Serviciul Sport

Prin abonarea la Serviciul Sport, clientii Cosmote vor beneficia de cele mai importante stiri ale zilei din fotbal, transmise prin 1-2 SMS-uri zilnice. Acestia vor putea sa aleaga sa primeasca stiri zilnice din trei ligi alese dintre urmatoarele: Liga I, Champions League, Bundesliga, Serie A, La Liga, Premier League. Selectarea optiunilor se face odata cu abonarea prin SMS sau USSD.
Fiecare abonat al serviciului Sport va beneficia de 7 zile acces gratuit la prima activare a serviciului. De asemenea, fiecare abonat va primi in fiecare saptamana pe parcursul duratei abonamentului cate un voucher in valoare de 0,1 EUR pe care il vor putea folosi in magazinul virtual COSMOTE CLUB.

CONDITII DE ABONARE LA COSMOTE CLUB

Serviciul COSMOTE CLUB este disponibil clientilor COSMOTE, persoane fizice, care utilizeaza servicii de voce sau voce&date, preplatite sau pe baza de abonament.
Pentru a deveni abonat al Clubului, un client COSMOTE trebuie sa fie abonat la cel putin unul din serviciile incluse: Jocuri, Horoscop, Stiri sau Sport.
Abonarea la fiecare serviciu se face astfel:
Abonarea la serviciul Jocuri:
Prin transmiterea unui SMS la numarul 2582, continand textul “A JOC”. SMS-urile transmise si primite sunt netaxabile.
Prin accesarea meniului *100#, sub-meniu Servicii.
Prin intermediul aplicatiei mobile COSMOTE Club (care va trimite in numele clientului, dupa acceptare, un SMS gratuit la numarul 2582).
Abonarea la serviciul Horoscop:
Prin transmiterea unui SMS la numarul 2582, continand textul “A HOROSCOP”. SMS-urile transmise si primite sunt netaxabile.
Prin accesarea meniului *100#, sub-meniu Servicii.
Abonarea la serviciul Stiri:
Prin transmiterea unui SMS la numarul 2582, continand textul “A STIRI”. SMS-urile transmise si primite sunt netaxabile.
Prin accesarea meniului *100#, sub-meniu Servicii.
Abonarea la serviciul Sport:
Prin transmiterea unui SMS la numarul 2582, continand textul “A SPORT”. SMS-urile transmise si primite sunt netaxabile.
Prin accesarea meniului *100#, sub-meniu Servicii.
Odata cu abonarea, clientii vor avea posibilitatea sa isi aleaga optiunile disponibile pentru fiecare serviciu (descrise la sectiunile B, C, D). In cazul in care un Abonat doreste sa schimbe aceste optiuni, acest lucru va fi posibil doar prin dezactivarea serviciului urmata de reabonare si selectarea noilor optiuni.

TARIFARE

Tarifele aferente unui abonament saptamanal pentru fiecarui serviciu inclus in COSMOTE CLUB sunt urmatoarele:
Serviciul Jocuri: 0,99 EURO (TVA inclus) sau 0,80 EUR credit
Serviciul Horoscop: 0,99 EURO (TVA inclus) sau 0,80 EUR credit
Serviciul Stiri: 0,99 EURO (TVA inclus) sau 0,80 EUR credit
Serviciul Sport: 0,99 EURO (TVA inclus) sau 0,80 EUR credit
Prima saptamana de abonament la oricare serviciu este gratuita. Prima tarifare a serviciului va avea loc in a 8-a zi de abonament si va reprezenta tariful pentru saptamana a doua. Asadar, tarifarea pentru fiecare saptamana de abonament se va face intotdeauna in prima zi a perioadei.
Tarifarea serviciilor din COSMOTE CLUB se realizeaza prin intermediul unui SMS primit de catre abonat. Numerele de la care se trimite mesajul SMS de tarifare sunt:
Serviciul Jocuri: 25820
Serviciul Horoscop: 25821
Serviciul Stiri: 25282
ServiciulSport: 25823

APLICATIA COSMOTE CLUB

Aplicatia COSMOTE CLUB este disponibila abonatilor COSMOTE CLUB utilizatori de telefoane cu sistem de operare Android cu sisteme de operare 3.0 sau ulterioare.
In interiorul aplicatiei, Clientii vor putea sa se aboneze la Serviciul jocuri, sa isi verifice situatia contului (numar de puncte, vouchere etc.), sa isi foloseasca voucherele pentru a achizitiona produse, iar abonatii la serviciul Jocuri vor avea posibilitatea sa joace jocuri.

SITE-UL COSMOTE CLUB

Website-ul COSMOTE CLUB poate fi accesat la adresa https://www.cosmote.ro/club-cosmote/.
Accesand site-ul COSMOTE CLUB, abonatii Clubului vor putea sa isi verifice situatia contului (numar de puncte, vouchere etc.) si sa isi foloseasca voucherele pentru achizitionarea produselor.
Identificarea unui Client ca fiind Abonat al Clubului se va face in interiorul site-ului astfel: abonatului i se va cere sa introduca numarul de telefon si sa isi seteze o parola in campurile special destinate. In scurt timp acesta va primi un SMS continand un cod de autentificare pe care il va introduce in campul disponibil in acest scop pe site, pentru a incheia autentificarea. La accesari ulterioare, abonatul va folosi doar numarul de telefon si parola. In cazul in care parola este uitata, abonatul va avea posibilitatea sa o recupereze prin accesarea campului “Parola uitata”. Parola va fi transmisa prin intermediul unui SMS gratuit trimis la numarul de telefon declarat.

PUNCTE SI VOUCHERE

Fiecare abonat al COSMOTE CLUB va primi saptamanal un voucher valoric (0,10 EURO) pentru fiecare serviciu la care este abonat, pe toata durata abonamentului.
In plus, abonatii la serviciul Jocuri vor putea acumula puncte pe baza activitatii desfasurate in aplicatie sau jucand “Spanzuratoarea” prin SMS. La inceputul fiecarei saptamani calendaristice, in functie de numarul de puncte acumulate in saptamana precedenta, toti jucatorii vor fi inclusi intr-un clasament general. In functie de locul ocupat in clasament, abonatii vor primi un anumit numar de vouchere. Acestea vor fi adaugate la suma voucherele disponibile in contul fiecarui abonat la momentul alocarii acestora (incluzand voucherele primite pentru abonamentul/abonamentele active pe contul sau).
Fiecare abonat al Clubului va putea sa transforme voucherele acumulate in produse, accesand sectiunea “Magazin” din interiorul aplicatiei si a site-ului.
In interiorul aplicatiei, jocul “Crush the Creatures” este un joc bonus, care nu permite acumularea de puncte.

PRODUSE

Produsele disponibile pentru a fi achizitionate de catre abonati sunt prezentate in sectiunea “Magazin” din interiorul aplicatiei si a website-ului COSMOTE CLUB. In dreptul fiecarui produs este specificat numarul de vouchere necesar pentru ca un abonat sa poata intra in posesia acestuia.
Pentru a beneficia de un produs, numarul de vouchere disponibil in contul unui abonat trebuie sa fie egal sau mai mare decat numarul de vouchere necesare pentru produsul dorit. Lipsa voucherelor necesare nu poate fi compensata cu bani.
Dupa inregistrarea comenzii, abonatul va fi contactat in maximum trei zile lucratoare pentru a i se confirma comanda. In cazul in care produsul comandat nu mai este disponibil in stoc, acesta va putea sa il inlocuiasca cu altul avand aceeasi valoare sau o valoare diferita in vouchere. In cazul in care abonatul nu doreste un alt produs, voucherele blocate in vederea onorarii solicitarii vor fi returnate in contul sau.
Produsele comandate vor fi livrate de catre curier la adresa abonatului; niciun cost de livrare nu va fi perceput abonatului.
Produsele primite nu pot fi returnate.

DEZABONAREA DE LA COSMOTE CLUB

Un Abonat are posibilitatea sa se dezaboneze la oricare dintre serviciile incluse in COSMOTE CLUB, astfel:
Dezabonarea la serviciul Jocuri:
Prin transmiterea unui SMS la numarul 2582, continand textul “D JOC”. SMS-urile transmise si primite sunt netaxabile.
Prin accesarea meniului *100#, sub-meniu Servicii.
Dezabonarea la serviciul Horoscop:
Prin transmiterea unui SMS la numarul 2582, continand textul “D HOROSCOP”. SMS-urile transmise si primite sunt netaxabile.
Prin accesarea meniului *100#, sub-meniu Servicii.
Dezabonarea la serviciul Stiri:
Prin transmiterea unui SMS la numarul 2582, continand textul “D STIRI”. SMS-urile transmise si primite sunt netaxabile.
Prin accesarea meniului *100#, sub-meniu Servicii.
Dezabonarea la serviciul Sport:
Prin transmiterea unui SMS la numarul 2582, continand textul “D SPORT”. SMS-urile transmise si primite sunt netaxabile.
Prin accesarea meniului *100#, sub-meniu Servicii.
In caz de incetare a Serviciului, datele stocate in contul Utilizatorului vor fi pastrate timp de 60 de zile. In cazul reabonarii in acest interval, abonatul va putea sa isi foloseasca in continuare voucherele acumulate, insa nu va mai beneficia de cele 7 zile de acces gratuit la serviciul ales.
Daca reabonarea se face dupa 60 de zile, toate datele clientului in relatie cu serviciul COSMOTE CLUB vor fi sterse. Clientul va fi tratat ca un abonat nou, beneficiind de cele 7 zile de acces gratuit.


Niciun comentariu despre subiectul „COSMOTE CLUB - Te joci și câștigi premii, inclusiv telefoane”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile