sâmbătă, 13 septembrie 2014

Noile cartele SIM prepaid de la Telekom Mobile România

Incepand din 13 septembrie 2014 intra in vigoare noi tipuri de SIM-uri ce se vor utiliza pentru serviciile Telekom.

Incepand cu aceasta data, toate SIM-urile oferite clientilor vor fi SIM-uri 4G ce se vor putea decupa in functie de telefonul/device-ul in care acestea vor fi utilizate in variantele: SIM Standard, Micro SIM sau Nano SIM.

In functie de serviciul Telekom ce va fi utilizat de catre client, noile tipuri de SIM-uri se vor folosi dupa cum urmeaza:

1. SIM-ul prepaid utilizat pentru prepaid Voce sau Date, pachetele prepaid si inlocuirile de SIM aferente acestora.

SIM-ul are inscriptionata destinatia “CARTELA”, iar modalitatea de impachetare a acestui SIM este in folie (tipla) de culoare NEAGRA.

II. SIM-ul prepaid utilizat pentru prepaid MTV, Cartela MTV Mobile si inlocuirile aferente acestora.
Modalitatea de impachetare a acestui SIM este in folie (tipla) de culoare NEAGRA.ROAMING

Tot din data de 13 septembrie 2014 intra in vigoare doua noi extraoptiuni de Roaming zona 1 (Uniunea Europeana plus Elvetia, Liechtenstein, Norvegia si Islanda): EO Travel 30 si EO Travel 75.

I. Descriere:

Clienti eligibili: toti utilizatorii de Cartela voce apartinand Telekom Romania Mobile: Cartela Telekom 5€ credit (anterior Cartela COSMOTE), Cartela Telekom (anterior Cartela Vibe), Cartela Frog, Cartela MTV Mobile sau Cartele Hibrid Telekom Romania - Telekom Romania Mobile.
Utilizatorii de Cartela Internet Connect Free nu au acces la aceste extraoptiuni de Roaming.

Oferta este disponibila pentru clientii care calatoresc in zona 1 de Roaming:
- Uniunea Europeana: Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Cehia, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Monaco, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria.
- plus: Elvetia, Liechtenstein, Norvegia si Islanda

EO Travel 30:

Taxa lunara: 5 euro credit

Beneficii:
- 30 de minute pentru apeluri initiate catre zona 1 de Roaming (Uniunea Europeana plus Elvetia, Liechtenstein, Norvegia si Islanda)
- 30 de minute pentru apeluri primite
- 30 de SMS-uri initiate oriunde
- 30 MB trafic de date (3G, cu tarifare trafic aditional)

EO Travel 75:

Taxa lunara: 10 euro credit
Beneficii:
- 75 de minute pentru apeluri initiate catre destinatii din zona 1 de Roaming(UE, plus Elvetia, Liechtenstein, Norvegia si Islanda)
- 75 de minute pentru apeluri primite
- 75 de SMS-uri initiate oriunde
- 75 MB trafic de date (3G, cu tarifare trafic aditional)

II. Caracteristici:
- Caracteristici comune ale extraoptiunilor EO Travel 30/75:
- Extraoptiunile EO Travel 30/75 nu se reactiveaza automat, ci doar la cerere daca exista suficient credit in cont.
- Perioada de valabilitate a beneficiilor EO Travel 30/75 este de 30 de zile de la data activarii extraoptiunii.
- Beneficiile neutilizate nu se reporteaza in urmatoarea luna.
- Extraoptiunile EO Travel 30/75 pot fi activate de un numar nelimitat de ori in timpul unei luni calendaristice.
- Doua sau mai multe extraoptiuni EO Travel 30/75 pot (fi activate) exista simultan pe cont. In acest caz, beneficiile acestor extraoptiuni se cumuleaza si au 30 zile valabilitate de la ultima EO Travel activata pe cont, tinand cont de fusul orar valabil in Romania.

Ordinea de consum a beneficiilor:
- Beneficiile EO Travel 30 75 se vor consuma primele
- Apoi se aplica tarifele de Roaming Traveler (daca exista activat pe cont)
- Apoi se vor aplica tarifele standard de Roaming disponibile la cartela (tarifele Roaming Avantaj).

Beneficiile incluse in EO Travel 30/75 se pot utiliza in zona 1 de Roaming: UE, plus Elvetia, Liechtenstein, Norvegia si Islanda.
Minutele incluse in extraoptiunile de Roaming EO Travel se taxeaza la secunda dupa primele 30 de secunde indivizibile. Apelurile efectuate dupa utilizarea minutelor incluse vor fi taxate la secunda dupa primele 30 de secunde indivizibile la tarifele standard ale Cartelei Telekom.
Traficul de date inclus in extraoptiunile EO Travel 30/75 se poate utiliza prin APN broadband, internet, wnw, mms sau blackberry.
Utilizarea beneficiilor incluse in extraoptiunile EO Travel in alte tari in afara celor specificate mai sus se vor tarifa corespunzator zonei de Roaming respective.
Trecerea dintr-o zona de Roaming in alta nu va duce la dezactivarea extraoptiunilor de Roaming EO Travel. Odata ce clientul a revenit in zona 1 de Roaming si mai are beneficii valabile din extraoptiunile EO Travel, clientul va avea posibilitatea sa le foloseasca in continuare.

EO Travel 30 si EO Travel 75 sunt extraoptiuni permanente pana la o noua notificare.

Unitate de taxare pentru traficul de date inclus: 1 KB.

Nota : Numarul de informatii tarife Roaming +4076ROAMING nu se va modifica.
+4076ROAMING(+4076.762.6464), numar gratuit in spatiul Uniunii Europene, la care se pot solicita, din tarile in care utilizatorii calatoresc, informatii despre tarifele de Roaming.
Apelurile formate din afara teritoriului UE catre numarul special +4076ROAMING nu sunt gratuite. Ele vor fi taxate ca si orice alte apeluri catre Romania, in conformitate cu tarifele corespunzatoare zonei de Roaming respective.
IV. Activarea/reactivarea/dezactivarea EO Travel 30/75:
-Extraoptiunile EO Travel 30/75 pot fi activate atat din tara cat si din Roaming daca serviciul de Roaming este activat pe cont.

Canale de activare:

Activare din Romania:

- SMS gratuit la 1234 cu textul “A UE30” pentru activarea extraoptiunii EO Travel 30 sau “A UE75 ” pentru activarea extraoptiunii EO Travel 75.
- Apel gratuit la *100#
- Apel gratuit la la 1234
- Din sectiunea MyAccount, de pe www.telekom.ro.

Activare in Roaming:

- SMS gratuit la 0767626464 cu textul “A UE30” pentru activarea extraoptiunii EO Travel 30 sau “A UE75” pentru activarea extraoptiunii EO Travel 75.
- USSD: apel gratuit la *100#
- Din sectiunea MyAccount, de pe www.telekom.ro.
VOUCHERE REÎNCĂRCARE


Incepand din data de 13 septembrie 2014 intra in vigoare noi tipuri de vouchere de reincarcare razuibile ce se vor utiliza pentru cartelele prepaid Telekom.

I. Noile vouchere de reincarcare cu credit:

Voucher - 5, 6, 7, 10, 20 euro credit
Aceaste valoari de reincarcare sunt valabila pentru toate tipurile de cartele Telekom din portofoliul actual (inclusiv Cartela MTV) si pentru tipurile de cartele anterioare retrase in acest moment de la vanzare.

II. Noile vouchere de reincarcare cu minute:

Voucher - 0,9 euro beneficii valabile timp de 7 zile de la reincarcare
Beneficii incluse:
-100 minute in retelele mobile Telekom Romania
- 10 minute nationale sau international fix

Voucher - 1,8 euro - beneficii valabile timp de 7 zile de la reincarcare
Beneficii incluse:
- 300 minute in retelele mobile Telekom Romania
- 20 minute nationale sau international fix

Pocket Minutes de 0.5€, atat cartela valorica razuibila, cat si tichetul de reincarcare electronica cu cod, se va retrage de la vanzare.


EXTRAOPȚIUNILE DE INTERNET


Incepand din data de 13 septembrie 2014 intra in vigoare noile extraoptiuni disponibile la Cartela Internet Connect Free.

I. Perioada promotionala: 13 septembrie 2014 – 31 octombrie 2014

II. Descriere: extraoptiuni Cartela Connect Free

NOTA: Extraoptiunea existenta Connect Free 5 (extraoptiune saptamanala, 1 GB trafic inclus, 128 kbps limitare de viteza) ramane disponibila numai la reactivari.

Caracteristicile extraoptiunilor Internet :

Pachetul initial de baza (1 GB disponibil la activarea Cartelei Internet Connect Free) – ramane nemodificat, cu o viteza de download de 21.6 Mbps si upload 5.76 Mbps.

Peste extraoptiunile Cartelei Internet, cu exceptia Internet Flexible, se va putea activa optiunea de date: Internet Extra GB.

Connect Free Flexible va fi redenumita Internet Flexible, iar caracteristicile ei raman nemodificate, cu o viteza de download de 21.6 Mbps si upload 5.76 Mbps.

EO Today & Tomorrow va fi retrasa, ultima zi de valabilitate fiind 12 septembrie.

EO Internet XS+: este o extraoptiune noua, care va oferi 500 MB trafic de date inclus, viteza download de pana la 21.6 Mbps si upload de pana la 5.76 Mbps, o valabilitate de 1 saptamana (7 zile).

Dupa consumarea traficului de date inclus, schema de tarifare aplicabila va fi cea de tarifare trafic aditional (run on rate - ROR), la tariful de 0.01 euro credit/MB.

EO Connect Free 5 va fi pastrata in portofoliu, dar ramane disponibila numai pentru cazurile de reactivare.

EO Internet S+: este o extraoptiune noua, care va oferi 1 GB trafic de date si o valabilitate de 1 luna. Dupa consumarea traficului inclus, sesiunea va fi intrerupta, iar utilizatorul va fi directionat spre portalul Surf&Talk.

Utilizatorul va avea posibilitatea sa aleaga dintre optiunile disponibile:
- sa consume traficul de date cu tarifarea traficului aditional, pentru a utiliza creditul disponibil, daca exista: activarea EO Internet Flexible
- sa aleaga alte extraoptiuni care ofera trafic de date inclus (Internet XS+, Internet S+_, Internet Nelimitat M+, Internet Nelimitat L+, Internet Nelimitat XL+)

EO Connect Free 7: va deveni EO Internet Nelimitat M+ si va oferi 3 GB trafic inclus:
- cu o viteza de download de 150 Mbps si upload 50 Mbps daca accesul 4G este posibil pentru traficul inclus si 128 kbps limitare de viteza
- cu o viteza de download de 21.6 Mbps si upload 5.76 Mbps daca accesul 3G este posibil pentru traficul inclus si 128 kbps limitare de viteza.

EO Connect Free 10: va deveni Internet Nelimitat L+, va oferi 6 GB trafic inclus si acces 4G, la viteze download 150 Mbps/upload 50 Mbps, 128 kbps limitare de viteza.
Cat timp reteaua 4G este activa, se va aplica viteza retelei 4G pentru tot traficul inclus din extraoptiuni, reincarcari si orice alte beneficii de date.

EO Connect Free 15: va deveni Internet Nelimitat XL+, va oferi va oferi 13 GB trafic inclus si acces 4G, la viteze download de pana la 150 Mbps/upload 50 Mbps, 128 kbps limitare de viteza.


Caracteristici generale valabile pentru toate extraoptiunile:

Toate extraoptiunile pot fi activate de mai multe ori intr-o luna calendaristica, luandu-se in considerare ca perioada de valabilitate data de ultima extraoptiune activata.

Traficul de date neutilizat in perioada de valabilitate a extraoptiunilor se va pierde atunci cand extraoptiunile expira.

Sunt disponibile numai pentru cartelele prepaid de date (noi sau existente), nu si pentru cartelele prepaid de voce.

Unitatea minima de taxare este 1 KB.

In cazul Cartelelor Internet Connect Free noi (Telekom Romania Mobile), cartela SIM va suporta tehnologia 4G, astfel ca la activarea extraoptiunilor care ofera acces 4G (Internet Nelimitat M+, Internet Nelimitat L+, Internet Nelimitat XL+) utilizatorii vor beneficia automat de viteza 4G.
In cazul utilizatorilor existenti de Connect Free (SIM 3G) in momentul activarii EO Internet Nelimitat M+, Internet Nelimitat L+ si Internet Nelimitat XL+ care ofera acces 4G, se va efectua o validare a cartelei SIM, activarea extraoptiunilor se va procesa, dar utilizatorul va consuma beneficiile la vitezele aferente tehnologiei 3G: DL 21.6 Mbps/ UL 5.76 Mbps/ SSD 128 Kbps.

Optiunea de date Internet Extra GB:

Internet Extra GB va suplimenta cu 1 GB traficul de date inclus oferit de extraoptiuni. Vitezele de download aplicabile vor fi cele corespunzatoare extraoptiunii de baza, atat pentru traficul de date inclus, cat si pentru traficul aditional.

Internet Extra GB se va activa peste urmatoarele extraoptiuni: Internet XS+, Internet S+, Internet Nelimitat
M+, Internet Nelimitat L+, Internet Nelimitat XL+.

Activarea optiunii Internet Extra GB: prin transmiterea unui SMS catre numarul 147.

Internet Extra GB nu are reactivare automata, se va activa numai la cerere.

Utilizatorul va putea activa/reactiva Internet Extra GB oricand va dori, traficul lui de date marindu-se cu 1 GB, valalabil pana la expirarea valabilitatii extraoptiunii de baza.

III. Impact asupra utilizatorilor:


Impact asupra utilizatorilor cu extraoptiuni existente - EO Connect Free 7, EO Connect Free 10 & EO Connect Free 15: vor beneficia de noile modificari odata cu lansarea noului portofoliu de extraoptiuni Internet.

Impact asupra utilizatorilor noi: in momentul activarii cartelei SIM, dupa ce utilizatorul isi va consuma beneficiul inclus in pachet/ la activare ( 1GB trafic de date), acesta va fi directionat spre portalul Surf&Talk, unde va avea posibilitatea de a-si alege schema de tarifare.
IV. Activarea Extraoptiunilor Cartelei Internet Connect Free:

Canale disponibile pentru activarea extraoptiunilor:

SMS ( numar scurt, trimis de pe aplicatia modemului instalata) :

150 – activarea EO Internet XS+

151 – activarea EO Connect Free 5

154 – activarea EO Internet S+

149 – activarea EO Internet Nelimitat M+

152 – activarea EO Internet Nelimitat L+

148 – activarea EO Internet Nelimitat XL+

146 – activarea EO Internet Flexible

Prin intermediul portalului Surf&Talk (lp.telekom.ro)

Prin My Account (telekom.ro/myaccount)

Prin apelarea Serviciului Vanzari si Relatii cu Clientii la 1234 (apel gratuit din retelele Telekom Romania Mobile si Telekom Romania) sau la numarul 021 404 1234 / 0766 121 234 (tarif normal apelabil din orice reţea), de pe o cartela care suporta serviciul de voce.

Terminale de reincarcare QIWI: vor fi disponibile numai pentru efectuarea activarilor pentru acele extraoptiuni ce au o valoare de minim 5 euro: EO Internet S+, Internet Nelimitat M+, Internet Nelimitat L+, Internet Nelimitat XL+.

V. Reactivare:

Pot aparea urmatoarele cazuri de reactivare:

In situatia in care, in momentul expirarii perioadei de valabilitate a extraoptiunii activate, utilizatorul are in cont suma minima necesara reactivarii, extraoptiunea se va reactiva automat.

In cazul in care utilizatorul nu are in cont suma minima necesara, extraoptiunea va fi automat dezactivata. In momentul in care utilizatorul va efectua o reincarcare si va atinge valoarea minima necesara activarii extraoptiunii, extraoptiunea se va reactiva automat, fara a fi necesara o actiune suplimentara din partea utilizatorului. Reactivarea nu se va realiza in timp real, insa va fi confirmata printr-un SMS trimis catre client.

In cazul in care clientul a solicitat anterior dezactivarea, nu se va mai realiza reactivarea automata. Dupa dezactivarea la cerere, utilizatorul va trebui sa solicite reactivarea prin utilizand canalele disponibile si in cazul activarii. Dupa reactivarea la cerere, procesul de reactivare automata se va relua pana cand clientul va solicita dezactivarea sau pana la incheierea ciclului de valabilitate a extraoptiunii.


VI. Dezactivarea extraoptiunilor:

Cazuri de dezactivare:

Dezactivare in vederea migrarii:
Utilizatorii care au deja alta extraoptiune pe cont si doresc sa activeze una dintre extraoptiunile prepaid de date anterior mentionate, o vor putea face accesand unul dintre canalele de activare de mai sus.

Dezactivare la cererea utilizatorului:
Un utilizator care are o extraoptiune prepaid de date activata poate solicita dezactivarea acesteia:
-prin apel la Serviciul Vanzari si Relatii cu Clientii la 1234
-prin transmiterea unui SMS fara text catre numarul 153.

Dezactivarea automata:

In cazul tuturor extraoptiunilor, extraoptiunea existenta va fi dezactivata automat daca in momentul expirarii valabilitatii ei utilizatorul nu are in cont suma minima necesara reactivarii.
In cazul in care utilizatorul activeaza o alta extraoptiune dupa ce transmite o cerere pentru extraoptiunea curenta, cererea de dezactivare in asteptare va fi ignorata si extraoptiunea solicitata se va activa.

VII. Migrarea extraoptiunilor:

Utilizatorii cu extraoptiunea existenta Connect Free 5 au posibilitatea de a migra catre extraoptiunile Internet Flexible, Internet XS+, Internet S+, Internet Nelimitat M+, Internet Nelimitat L+, Internet Nelimitat XL+.

Migrarea nu se va efectua automat, ci la cerere.

VIII. Mecanisme de reincarcare si canale de reincarcare:

Utilizatorii Cartelei Internet Connect Free vor avea acces la toate metodele si valorile de reincarcare existente.

IX. Bonusuri de reincarcare:

1. Bonus periodic:

Utilizatorii care au o extraoptiune ce se activeaza cu recurenta vor primi un bonus la fiecare reactivare automata a extraoptiunii ce se va realiza la timp (aceasta insemnand ca pentru primirea bonusului este obligatoriu ca la data reactivarii automate a extraoptiunii utilizatorul sa aiba credit suficient in cont). Acest bonus va reprezenta 10% din traficul de date inclus in extraoptiunea activata si va avea aceeasi perioada de valabilitate cu extraoptiunea.

Bonusul se va adauga beneficiilor existente ale extraoptiunii.

Bonusul se va acorda pentru toate extraoptiunile de date care se reactiveaza automat– cu exceptia optiunii Connect Free Flexible.

In cazul in care extraoptiunea existenta se dezactiveaza din lipsa credit, utilizatorul poate reincarca si extraoptiunea se reactiveaza, insa bonusul nu se va mai acorda pana in momentul unei noi activari la timp (credit suficient existent la data reactivarii automate a extraoptiunii).

2. Bonus de reincarcare:

Pentru fiecare reincarcare cu o suma egala sau mai mare de 10 euro (utilizand orice metoda de reincarcare) se va acorda un bonus de 200 MB.

Acest bonus va avea o valabilitate de 48 de ore si se va consuma primul.

In cazul in care utilizatorul efectueaza mai multe reincarcari cu valori mai mari sau egale cu 10 euro, bonusurile se vor cumula si perioada de valabilitate va fi cea mai mare, oferita de ultima reincarcare efectuata.

Bonusul se va acorda indiferent daca utilizatorul are sau nu o extraoptiune activa pe cont la momentul reincarcarii.SERVICII

Credit Info – prin accesarea contului MyAccount sau Portalul Surf&Talk.

Transfer de date in Roaming:

Se vor aplica tarifele si politica existenta Telekom Romania Mobile

Voce:

Utilizatorii Cartelei Internet Connect Free nu vor avea activ serviciul de voce.
Apelurile catre IVR 1234 vor fi posibile, insa apelul se va incheia imediat dupa selectia limbii.
Orice alta incercare de apelare, indiferent care ar fi destinatia, nu va fi disponibila.


USSD:

Utilizatorii Cartelei Connect Free vor avea acces la codul de reincarcare

*135*cod de reincarcare# pentru reincarcarea propriului cont.
MyAccount: va fi disponibil pentru utilizatorii Cartelei Connect Free.

Portabilitate:

Portarea catre Cartela Connect Free va fi posibila in urmatoarele cazuri:
Portare de la postpaid de voce catre prepaid de date
Portare de la prepaid de voce catre prepaid de date
Portare de la postpaid de date catre prepaid de date
Portare de la prepaid de date catre prepaid de date.

Aceleasi reguli ca in cazul portarii catre prepaid de voce sau prepaid de date existent se vor aplica si in cazul portarii catre Cartela Connect Free.

Migrare catre serviciul cu abonament:

Migrarea de la Cartela Connect Free catre serviciul cu abonament va fi posibila si se va trata ca orice alta portare de la serviciul preplatit la cel cu abonament.

Inlocuire SIM: Conform politicii existente. Pentru a putea beneficia de viteze 4G, utilizatorii existenti vor fi nevoiti sa-si schimbe cartela SIM.

UPDATE 13 septembrie 2014: Websiteul telekom.ro a afisat in sfarsit noile oferte. Va invitam sa le accesati pe siteul oficial, fiindca acolo vor fi updatate de catre Telekom Romania si sa le ignorati pe cele mentionate mai sus, care pot sa devina in timp neactualizate.


17 comentarii despre subiectul „Noile cartele SIM prepaid de la Telekom Mobile România”:
Anonim

Extraordinar de....complicat!
Cine are rabdare sa cauta prin mega oferta? Ar fi trebuit simplu, 2-3 posibilitati, cu 5 GB si 15 GB la preturi de 3-4 euro/lunar.
Asa, e o babilonie de cifre, denumiri, date...

Anonim

Ce urate sunt fonturile de pe cartelele SIM. Foarte de prost gust unele litere. N-au lucrat si ei sa adapteze fonturile pentru limba romana ca doar nu-s prosti. Asa calitate ale serviciilor vor avea ca ii doare fix undeva de piata romaneasca.

Anonim

Sunt informatii detaliate, utile pentru cine e interesat de detalii. Probabil pe site apar oferte simplificate. Dar pana la urma tot la astfel de informatii detaliate ajungi, ca sa intelegi mai bine segmentul de oferta care te intereseaza.

Anonim

foarte interesante voucherele de reincarcare cu minute la pretul de 90 centi

Anonim

imi place asa roz sau magenta cum ii zice e chiar super mult mai tare decat verdele brotacel de dinainte

Anonim

Digi Ramane Nr. 1 la telefonie nelimitata si internet asa ca KekeleKom nu stiu ce clienti va avea

Anonim

telekom.ro e valabil numai pentru telefonie NU si internet ,ce se vede din siteul lor

BOGDAN

Prietene, nu mai spama cu aiureli la atatea stiri, tu nu vezi ca au si ofertele de internet ?

https://www.telekom.ro/fix/abonamente-internet

https://www.telekom.ro/fix/pachete-fix/pachete-tv-net-voce

https://www.telekom.ro/fix/optiuni-internet

https://www.telekom.ro/category/new/cat520043/

https://www.telekom.ro/category/data-plans/cat7200442/

Anonim

cum pot lua legatura cu cei de la relatii clienti? cand era cosmote, sunai la 1234, apasai 130 ceva de genul si luai legatura cu ei..acum??? pls help

Anonim

Relații cu Clienții Telekom Romania

1234 / 0766.12.1234 – apel gratuit din rețeaua Telekom Romania și Telekom Romania Mobile;
021.404.1234 sau 0766.12.1234 – tarif normal pentru apelurile din reţelele naţionale.

Anonim

vrem ofertele de la cosmote inapoi acestea noi sunt foarte proaste nu avem oferte pe mobil internationale

Anonim

nu vrem telecom datine cosmote inapoi

Anonim

Toata lumea e numultumita de ofertele Telekom!!!

Anonim

De ce vorbesti in numele meu ? Eu sunt multumit ! Asadar, sloganul tau cu TOATĂ lumea nu mai e valabil.

Anonim

foarte proasta alegere cosmoteul avea oferte mai bune la minute internationale . vrem cosmoteul inapoi nu vrem telecom

Anonim

oferta este proasta dar mai mult ca sa intelegi usor si prezentarea este complicara deci de la orange o sa plec( dupa multi ani ) la vodafone unde la reincarcarea de 5 sau 6 euro am ...beneficii simplu ,cred ca tot asa de simplu si corect este si functionarea lor aici si acu mai am ceva nelamuriri

Costin Red

Era bine cu zapp...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile