marți, 14 octombrie 2014

Premiera sezonului 5 din serialul The Walking Dead a doborât recordurile de audiență și de piraterie online

Premiera sezonului 5 al serialului The Walking Dead a fost urmărită de peste 17 de milioane de telespectatori, doborând recordul celui mai vizionat serial din istoria americană de televiziune prin cablu.

Duminică, 17,3 milioane de telespectatori au privit pe canalul AMC episodul 1, seria 5, din The Walking Dead, iar luni, o medie de 738,000 de telespectatori pe minut au vizionat serialul pe canalul Fox din Marea Britanie, fiind cea mai mare audiență inregistrata vreodata aceasta televiziune.

În Statele Unite, acest prim episod a doborat toate recordurile de piraterie, fiind descarcat ilegal de peste patru ori mai multe ori decât ambele două premiere din sezoanele precedent.

Episodul a fost descarcat de pe aproape 1,3 milioane de adrese IP unice la nivel mondial, în primele 24 de ore de la difuzarea acestuia in SUA.

AMC Networks a prelungit deja contractul, incluzând deja productia sezonului 6 din The Walking Dead.


6 comentarii despre subiectul „Premiera sezonului 5 din serialul The Walking Dead a doborât recordurile de audiență și de piraterie online”:
Anonim

Si eu nici macar nu am auzit de el...

Anonim

N-am inteles niciodata de unde fascinatia pentru acest tip de filme. In sfarsit... suntem toti diferiti... din fericire, cum zicea o reclama.

Anonim

Destul de dur serialul, dar un serial foarte bun ! Mie imi place, nu e pentru oricine ! E realizat dupa benzi desenate celebre ! De exemplu mie nu mi-a placut Prison Break, care a fost mereu in topuri !

Anonim

Daca e facut dupa benzi desenate am inteles de ce e atat de cautat si urmarit. Copiii de altadata sunt adultii de azi care-si cauta copilaria...

Nu e pentru oricine. E pentru oameni speciali ca tine... anonimule...

Anonim

Pe la noi alte filme au record de audienta: Suleiman Magnificul, Izaura dupa revolutie, etc.

Anonim

TWD FOREVER!!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile