sâmbătă, 1 noiembrie 2014

Focus Sat a lansat pachetul "Familia + Fotbal"

Focus Sat a lansat pachetul "Familia + Fotbal", la pretul de 40 lei lei, care permite vizionarea canalelor din pachetul Familia ( include Look Plus ), dar și canalul Look TV.

De fapt sunt doua pachete de programe, pe care le activezi printr-o singură reîncarcare, insa cu o reducere de pret de 1 leu, fiindca pachetul Fotbal ( care oferă televiziunea Look Tv ) achizitionat separat costa 12 lei, iar pachetul Familia separat costa incepand de astazi 29 lei.

Alte pachete din oferta Focus Sat:

- Mozaic la prețul de 10 lei : Un mozaic de canale de călătorie, istorie, știință, muzică, precum și canale destinate copiilor.

- Cinema la prețul de 16 lei : Patru canale de filme premium (HBO, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2).

- Total la prețul de 54 lei : Pachetul Total oferă o reducere de 18% din costul total al pachetelor conținute ( Familia, Mozaic, Cinema și Activ ).

- HD la prețul de 10 lei : Nouă canale internaționale in format High-Definition ( Discovery Channel HD, History HD, Travel Channel HD. National Geographic HD, National Geographic Wild HD, EuroSport HD, EuroSport 2 HD, Sundance Channel HD, Animal Planet HD ) si unul SD MPEG 4 ( Fashion TV ).

- Activ la prețul de 11 lei : Două canale pentru publicul adult

- Filmbox la prețul de 11 lei : Trei canale de filme (Filmbox Family, Filmbox Plus, Filmbox Extra )

- Complet la prețul de 63 lei: Pachetul Complet include pachetele Familia, Mozaic, Cinema, FilmBox și Activ, beneficiind astfel de o reducere de 18% față de prețul total al celor cinci pachete achiziționate separat.


Panonia la prețul de 7 lei : Peste 20 canale în limba maghiară ( sport, muzică, documentare, știri și filme). Mai exista si varianta de activare printr-o singura incarcare de 36 lei a pachetelor Familia + Panonia.

Până pe 31 decembrie 2014, dacă reincarci online online pachetele TV preferate, primesti o reducere de 5% din valoarea totala a facturii, conform Focus Sat.

De asemenea, daca reincarci pachetul Familia pentru 6 luni ( 174 lei ), primesti o luna gratuit pachetul Mozaic sau pachetul Activ ( unul dintre acestea, la alegere ), iar dacă încarci pachetul Familia pentru 12 luni ( 348 lei ), primesti 3 luni gratuit pachetul Mozaic sau pachetul Activ ( unul dintre acestea, la alegere ).


8 comentarii despre subiectul „Focus Sat a lansat pachetul "Familia + Fotbal"”:
Anonim

Pachetul Sport acum e pachetul Activ, în articol la pachetul Total si Complet apare tot pachet Sport, trebuie editat.

Anonim

Pai asa apare si pe siteul Focus Sat:

http://www.focussat.ro/pachete-de-programe

Daca ai vreo oferta mai noua de la Focus Sat, alta decat cea de pe siteul oficial, posteaz-o aici.

HD Satelit România

@Anonim 1 noiembrie 2014, 10:39, are dreptate primul anonim, cred ca e gresit scris pe website-ul Focus Sat. Am modificat.

s0rin

Cei de la FocusSat sunt din păcate depăşiţi complet de situaţie, nişte mediocrii.
De ani de zile nu sunt în stare să emită o cartelă care să cuprindă toate canalele din ofertă.
Au cartelă TOTAL care NU conţine TOATE canalele sau cartela COMPLET care este defapt INCOMPLETĂ!

Anonim

o adevarata reducere de 1 leu la acest pachet, BVOOO, adevarul este ca la 3 lei valoarea Ligii 1, 1 leu este 33% discount :))

Anonim

as vrea si eu sa stiu,daca luand un abonament la focus sat Familia+Fotbal la 40 ron:

1.Pretul va ramane la fel pe durata contractului
2.Observ ca in pachetul Fotbal lipseste Look TV plus!!!!
3.Detin un televizor cu receptie satelit( LG 47LB630V) si as vrea sa stiu daca pot lua doar cartela de la focus sat si sa o introduc in tv?
4.Look tv si look plus nu sunt HD?



Anonim

1. Pretul nu ramane neschimbat la nici un operator, la un moment dat se schimba. De obicei creste, din cauza inflatiei si a altor cauze. In momentul cand un pret creste, legea iti permite sa renunti la abonament, la fel ca la orice alt operator, in anumite conditii, cu plata ofertelor gratuite sau promotionale pe care le-ai primit.
2. Look Plus Tv este deja inclus in pachetul Familia, fara cost suplimentar.
3. La Focus Sat se poate. Ai nevoie de un CAM CI compatibil, pe care il introduci in televizor si cardul in acel CAM. Iti va recomada / oferi contracost instalatorul un astfel de CAM. Vorbeste cu el in prealabil sau macar intreaba-l ce model compatibil de CAM sa cumperi de la un magazin online dedicat din Romania.
4. Look Tv si Look Plus au si variante HD, dar nu la Focus Sat.

Anonim

Cei de la Focus Sat sunt singurii ce nu au stb-uri hd in oferta si nici un program autohton HD.
Deocamdata sunt slabi.Au programe destule,dar tehnologia evolueaza zi de zi,nu mai suntem in anii 2000 cand televiziunea prin satelit era un miraj accesibila doar unora.In Romania sunt destui oameni ce apreciaza calitatea unor programe HD(asa cum sunt ele,bune,rele) cand se uita la un meci sau program sportiv.La un moment dat piata se va satura se ofertele lor pentru un tv,aceleasi de "n-spe" ani.Iar cu pachetul Fotbal presimt ca si-au cam luat teapa.Momentan este cel mai scump din piata si nu se prea vinde.
La ei 12 ron.La Telekom 2,15 euro(9,5 ron),la Orange 2,5 euro (11 ron)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile