marți, 18 noiembrie 2014

Mooz Dance SD si Mooz Dance HD au fost criptate

Televiziunea muzicala Mooz Dance ( atat in varianta SD, cat si HD) a criptat astazi transmisia prin satelitul Thor 6 de la pozitia orbitala 0,8 grade Vest.


Mooz Dance HD difuzează același conținut ca si versiunea SD, diferenta fiind doar rezolutia High Definition a transmisiei. Programul nu difuzeaza publicitate.

La sfârșitul lunii aprilie 2014 reprezentantii televiziunii au anunțat că de la 1 iunie 2014 programele Mooz Dance vor fi criptate și vor fi disponibile prin satelit doar pentru abonatii la operatorii care au solicitat includerea in grila de canale.

Anuntul a fost facut pe o banda derulanta in limba engleză, maghiară, română, bulgară, cehă și slovacă si conținea și date de contact ( număr de telefon și adresa de e-mail ) prin intermediul carora operatorii de servicii de televiziune cu plata puteau să obțină mai multe informatii despre transmisia televiziunii Mooz Dance.

Desi initial se anuntase data de 1 iunie 2014 pentru renuntarea la transmisiile necriptate, codificarea semnalului SD sau HD a avut loc aproape 6 luni mai tarziu. Intre timp au fost efectuate teste de simulcrypt cu anumiți operatori, avand activate diverse sisteme de acces condiționat, printre care si pentru Freesat Cehia si Slovacia, UPC Direct Ungaria sau Focus Sat România.Parametrii tehnici de receptie sunt:

Satelit Thor 6 de la pozitia orbitala 0.8 ° Vest, frecventa 12092, polarizare orizontala, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S QPSK.

De distributia Mooz Dance prin satelitul Thor 6 se ocup[ compania romaneasca ESS (Eastern Space Systems), care mai oferă servicii de difuzare si pe alți clienți.

La Focus Sat, receptia Mooz Dance SD este posibila de catre abonatii la pachetul Familia, iar Mooz Dance HD de catre abonatii la pachetul HD.


6 comentarii despre subiectul „Mooz Dance SD si Mooz Dance HD au fost criptate”:
Anonim

E codat dea binelea!

Anonim

Tot la Upc frate se anunta chestii? Rds-ul cand face si el o miscare care sa conteze cu adevarat?

Anonim

RDS-ul o sa faca o miscare care sa conteze cu adevarat cand prestatorii de programe ca-tv or sa aibe cu ce? :))

Anonim

Ce miscare sa faca RDS ? Ca nu se prindea la Digi Tv nici inainte Mooz Dance HD, nu se prinde nici acum dupa codare. La Focus Sat se prindea si inainte, se prinde si acum.

Anonim

am postat inainte ca voi sa pubicati acest articol Anonim 18 noiembrie 2014, 11:52
de azi 18.11.2014 programele mooz dance sa criptat , se deschide pachet familia focus sat , mooz dance hd pachet hd focus sat.

satelit Intelsat 10-02 - Thor 5/6 @ 1° West 12092 H
DVB-S/MPEG-2
DVB-S/MPEG-4 28000 7/8

http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/04/televiziunea-mooz-dance-hd-si-sd-se-va.html


LINK SURSĂ: http://hdsatelit.blogspot.com/2014/04/televiziunea-mooz-dance-hd-si-sd-se-va.html#ixzz3JUV3amHv

GABI

Nu v-ati obisnuit cu politica RCS&RDS? Ofera programele ieftine, bune si.... fara reclame :P. Din toti operatorii ca-tv ofera un program de film zic eu cu filme mai bune decat HBO-ul adica Digifilm, pachetul HBO MaxPack este 10 lei (ca daca nu se intelegeau la pret cu HBO-ul nu le difuzau filmele) Discovery au "zburat" din grila lor de programe si au bagat pachetul lor cu documentare (care de curiozitate uitati-va maxim 2 ore la ele ca sunt net superioare calitativ ca aberatiile de Discovery) iar cu Mooz Dance asta, o sa-l bage cand s-or intelege la pret ca pe unde au aparut programele astea s-au c-am scumpit abonamnetul de baza (cazul UPC si Telekom)
Asa ca... daca... doriti aberatii in grila de programe??? ... plecati de la ei

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (81) Digi (555) Focus Sat (259) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (84) Orange (227) Telekom (310) UPC (280) Vodafone (85)