vineri, 19 decembrie 2014

LG va lansa webOS 2.0

LG a anunțat ca va lansa versiunea 2.0 a sistemului sau de operare webOS, ce va fi initial prezentata la CES 2015, pe 6 ianuarie.

Sistemul de operare webOS actual funcționează împreună cu telecomanda LG Magic, care permite mutarea unui pointer pe ecran, iar noul webOS 2.0 va imbunatati experienta de utilizare a acesteia.

Actualizarea sistemului de operare webOS 2.0 va oferi de asemenea timp de pornire mai mic cu 60%, iar funcționarea generală va fi optimizata. De exemplu, trecerea de la ecranul Home Smart TV la YouTube va beneficia o imbunatatire cu până la 70% a timpului de încărcare.

O altă caracteristică nouă va fi functia "Canalele mele", care va permite utilizatorilor să personalizeze televiziunile pe bara Launcherului, pentru acces mai facil.

Functia de "Setări rapide" va permite ajustarea unor optiuni, fără sa fie oprită vizionarea din momentul respectiv.

Functia "Input Picker" si meniul "External Input" vor permite ca dispozitivele conectate, cum ar fi un PlayStation 3, sa fie recunoscute imediat.

WebOS 2.0 va fi prezent pe noua linie de televizoare LG din 2015, ceea ce este deja confirmat. Insa nu a fost precizat daca vechile modele cu WebOS vor beneficia de acest update, dar cu siguranta ne vom lamuri in anul care vine.

Compania a achizitionat în februarie 2013 de la HP codul sursă, infrastructura de dezvoltare, precum și documentatia aferentă sistemului de operare webOS. Compania a prezentat primul televizor smart cu sistem de operare webOS la CES 2014. LG a vandut la nivel global, incepand cu luna martie 2014 si pana acum, 5 milioane de televizoare smart cu de sistem de operare webOS.


Niciun comentariu despre subiectul „LG va lansa webOS 2.0”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile