sâmbătă, 31 ianuarie 2015

High TV 3D nu mai este transmis prin satelit în Europa

Canalul High TV 3D, ce transmitea necriptat programe 3D prin Hispasat 1E la poziția 30 ° Vest, a incetat emisia prin acest satelit. Acesta era ultimul satelit prin care a fost transmis, in consecinta High Tv 3D nu mai este difuzat prin satelit in Europa.

Este încă o bătălie pierduta de televiziunea tridimensională, care nu a avut succesul preconizat la public. Să sperăm că este doar o situație temporară, iar canalul va fi difuzat din nou prin alt satelit.

In acest moment mai exista doar doua canale 3D SBS necriptate ( pe cel de pe Turksat nu l-am verificat din cauza unui obstacol fizic in calea receptiei, dar daca receptionati acest satelit, il puteti verifica ) :

- Astra 3D Demo, satelit Astra 1N 19.2°E, frecventa 116112, polarizare orizontala, SR 22000, FEC 5/6. DVB-S QPSK, FTA
- 3D Test, satelit Turksat 2A 42.0°E, frecventa 12015, polarizare orizontala, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S QPSK FTA

Prin satelitii din Europa mai sunt transmise si alte canale 3D, dar criptate ( premium, in general cu filme 3D ), dintre care se remarcă Sky 3D Germania. Sky 3D Anglia, Sky 3D Italia si Canal+ 3D Spania.


3 comentarii despre subiectul „High TV 3D nu mai este transmis prin satelit în Europa”:
ROmanul

Deja la UPC pe canalul HIGH TV 3D scrie ceva de genul ca transmisia acestui program are anumite probleme tehnice ce nu tin de UPC si ca vor remedia problema cat de curand.

Anonim

Mare paguba-n ciuperci disparitia programului ala

Anonim

Interesant e că ăștia transmit 3D folosind DVB-S QPSK și ai noștri transmit televiziuni de 544x576 cu bitrate mic folosind aproape cele mai noi tehnologii DVB-S2 8PSK (a se vedea canalele românești de pe 16E).

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile