vineri, 6 februarie 2015

Platforma de jocuri în cloud Playcast va fi disponibilă pe televizoare smart de la Samsung

Platforma de jocuri in cloud Playcast a anunțat că serviciul său de gaming prin streaming video va fi disponibilă pe televizoare smart de la Samsung, începând cu al doilea trimestru al anului 2015.

Catalogul de jocuri oferit prin Playcast va fi compatibil cu anumite modele de televizoare smart de la Samsung și va fi disponibil initial pentru Brazilia, Canada, Israel, Franța, Germania, Italia, Mexic, Spania, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.

"Suntem încântați că serviciul de jocuri in cloud prin internet al Playcast va fi în curând integrat cu televizoare smart de la Samsung. Orice consumator care cumpără sau detine un Samsung Smart TV compatibil va putea accesa o bibliotecă considerabilă de jocuri video din ultima generatie grafică, fără a fi nevoie să dețină o consolă de jocuri costisitoare. Efectiv vom schimba regulile pe piața gamingului", a declarat Michael O'Donnell, CEO Playcast.


2 comentarii despre subiectul „Platforma de jocuri în cloud Playcast va fi disponibilă pe televizoare smart de la Samsung”:
Anonim

asta este o veste foarte buna !

Anonim

Da, dar in prima faza nu va fi in Romania, ci doar Brazilia, Canada, Israel, Franța, Germania, Italia, Mexic, Spania, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii, iar a doua faza nu se stie cand va fi, asta in conditiile daca astia de la Samsung si de la Playcast se tin de cuvant si implementeaza macar prima faza.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile