vineri, 27 martie 2015

Lansările prin satelit ale WMR Bussines TV București și Ten TV Lugoj, amânate cu 6 luni. Musicmix nu mai are licență de emisie.

CNA a aprobat cu unanimitate de voturi in sedința de ieri prelungirea cu 6 luni a termenelor de intrare în emisie prin satelit a televiziunilor WMR Bussines TV București și Ten TV Lugoj.

Pe 1 octombrie 2013, Consiliul National al Audiovizualului aprobase licența audiovizuală prin satelit pentru WMR Bussines TV.

Ten TV, care va avea un profil documentaristic şi va cuprinde programe dedicate organizaţiilor non-guvernamentale (ONG), urma să fie lansată prin satelit în anul 2014, cu o investiţie de aproape 200.000 de euro, primind licenta de satelit in primavara anului trecut. Noua televiziune Ten TV ar urma să emită pe satelit atât în România, cât şi în Republica Moldova şi în Ucraina, conform documentelor depuse la CNA.

In aceeasi sedință au fost restrase cu unanimitate de voturi licențele audiovizuale pentru televiziunile Magic TV, Galaxia TV, Musicmix.

Televiziunea Musicmix nu mai era transmisă din data de 19 martie 2015 prin satelitul Thor 6. Canalul era in grila mai multor operatori ( de exemplu Digi TV din Ungaria, Cehia si Romania) si avea licenta nationala si internationala obtinuta de catre SC Tematic Cable SRL, in octombrie 2007.

Galaxia TV si Magic Tv aveau licente de televiziune locala in Satu Mare, obtinute in septembrie 2012 de catre SC Digital Terestrial Television SRL.

UPDATE 7 octombrie 2015: CNA a retras licenta WMR Business TV, din cauza ca nu a inceput emisia in maxim 2 ani după ce a primit licența.


Un comentariu despre subiectul „Lansările prin satelit ale WMR Bussines TV București și Ten TV Lugoj, amânate cu 6 luni. Musicmix nu mai are licență de emisie.”:
Anonim

Deci nu cred ca se mai lanseaza nici Ten Tv, in sedinta CNA de ieri a fost discutata solicitarea de prelungire termen începere difuzare serviciu de programe: S.C. LUGOMEDIA SRL Lugoj pentru postul Ten TV România din Lugoj, cu difuzare pe satelit – cu observaţii BLA. Solicitarea a fost respinsă în unanimitate

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile