vineri, 27 martie 2015

MOTO GP la Digi Sport

Adrenalina, multi cai putere, motoare turate, piloti care scriu istorie, fete frumoase. Sunt ingredientele unui nou sezon de Moto GP, ce a debutat joi, 26 martie, la Digi Sport 3, anunta intr-un comunciat RCS-RDS.

Prima zi de antrenamente de pe circuitul Marelui Premiu al Qatarului este, in direct si in exclusivitate in Romania, pe canalul Digi Sport 3. Sambata, de la ora 17.00, live pe www.digisport.ro sunt calificarile, iar de la ora 21.00, pe Digi Sport 2, telespectatorii pot urmari o noua serie de calificari. Competitia continua, de la 23:45, pe Digi Sport 3.

Duminica, de la ora 15:45, in direct pe Digi Sport 3, sunt cursele Moto3, Moto2 si MotoGP. Circuitul Losail din Qatar este locul in care se va desfașura prima etapa din sezonul 2015. In primele doua zile, timpii reper au fost reușiți de piloții echipei de uzina Ducati, Andrea Iannone și Andrea Dovizioso. Marc Marquez, Valentino Rossi si Dani Pedrosa, ocupantii podiumului anul trecut pe circuitul din Qatar, vor fi din nou, duminica, la start.

Cursele Moto GP continua, in aprilie si mai, la Digi Sport, cu Grand Prix-ul Statelor Unite, pe 12 aprilie, cel al Argentinei, pe 19 aprilie, cu Marele Premiu al Spaniei, pe 3 mai, cel al Frantei, pe circuitul de la Le Mans, pe 19 mai si marele Premiu al Italiei, pe 31 mai.

Sezonul 2015 din Campionatul Mondial de Motociclism Viteza va fi transmis in direct si in exclusivitate pe Digi Sport. Prima etapa se va desfasura intre 26 si 29 martie, in Qatar, mai precizează compania RCS-RDS.


Niciun comentariu despre subiectul „MOTO GP la Digi Sport”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile