vineri, 10 aprilie 2015

RCS & RDS: Directorul general Alexandru Oprea încetează colaborarea cu compania

RCS & RDS anunţă că, începând cu data de 14 aprilie 2015, Alexandru Oprea, Director General şi Preşedinte al Consiliului de Administraţie RCS & RDS, îşi încetează colaborarea cu compania, după 18 ani de activitate.

Alexandru Oprea a adus o contribuţie semnificativă în poziţionarea companiei ca un jucător puternic pe piaţa de telecomunicaţii din România, dar şi un important trust media format din nouă televiziuni.

„Sunt onorat că am putut să particip la dezvoltarea şi consolidarea unei companii pe care o consider exemplară pentru mediul privat din România. Sunt sigur că în domeniul domeniul telecomunicaţiilor, RCS & RDS va continua să fie un nume de referinţă şi va rămâne cel puţin la fel de competitivă. Îmi doresc totodată, ca şi proiectele Digi Sport şi Digi24, precum canalele de documentare şi film să îşi continue ascensiunea şi să rămână aceleaşi demersuri media spre civilizaţie şi profesionalism, aşa cum au fost concepute. Îmi doresc ca şi pe viitor, oricând voi auzi de RCS & RDS şi de trustul Digi, să fiu mândru că am făcut parte din acest proiect remarcabil” a declarat Alexandru Oprea.


3 comentarii despre subiectul „RCS & RDS: Directorul general Alexandru Oprea încetează colaborarea cu compania”:
Anonim

hmm e de bine, e de rau ? oare ce schimbari se vor produce? sper sa ramana cu preturile mici tot ca pana acum :(

Anonim

mai intai a plecat ghiman acum a plecat oprea tocmai in preajma sarbatorilor pascale.eu cred ca o sa il vedem pe domnul oprea in curtea telekomului.

Anonim

Monitorul Oficial: Adunarea generală ordinară a acţionarilor societăţii RCS Management a adoptat următoarele hotărâri: 1. Se revocă Alexandru Oprea din funcţia de administrator ca urmare a demisiei acestuia înregistrată la data de 09.04.2015. 2. Se alege în funcţia de administrator, membru al consiliului de administraţie pentru o durată care va expira la data de 19.02.2017, Dinei Mihai. 3. Se aprobă o remuneraţie netă de 1.000 lei pe lună pentru fiecare dintre membrii consiliului de administraţie.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile