joi, 2 iulie 2015

Focus Sat: Din 1 august 2015, toate meciurile de fotbal din Liga 1, în pachetul Familia

"Din 1 august 2015 vei avea acces gratuit la Liga 1. Toate meciurile vor fi în pachetul Familia", anunță Focus Sat in canalul propriu de informare de pe satelit, pe news ticker-ul din partea de sus a imaginii.

In oferta actuala, Focus Sat are in pachetul Familia doar canalul Look Plus, iar pentru Look Tv abonatii trebuie sa achizitioneze pachetul Fotbal ( la prețul de 12 lei lunar), doar în condițiile în care Pachetul Familia este activ minim 28 de zile.


8 comentarii despre subiectul „Focus Sat: Din 1 august 2015, toate meciurile de fotbal din Liga 1, în pachetul Familia”:
Anonim

Au intrat in oferta si STB_urile HD .Se dau in custodie.Singurul operator ce ofera echipament HD in custodie !

Anonim

asta cu liga 1 am inteles...

stie cineva unde o sa vedem campionatul Spaniei sezonul 2015-2016 ???

Anonim

Si la digi si telekom se dau in custodie

Anonim

Si la Orange, dar nu in custodie, ci in chirie.

Anonim

La Telekom nu se dă în custodie!

Anonim

La Rds se da in custodie primul receiver gratuit iar al doilea in chirie cu 3 lei pe luna, iar daca doresti cam ci+ il poti lua pe acesta in custodie iar al doilea receiver in chirie cu 5 lei pe luna

la telekom nu se da nimic in custodie ci doar in chirie cu plata de 7 lei pentru unul standar si cu 11 lei cel hd stiu asta caci am fost clientul lor pana la 1 iulie si am renuntat la ei. aveam de vre-o 7 ani de cand sunt clientul lor unul care mi l-au dat in custodie fara vre-o taxa suplimentara dar de cand sa facut trecerea de la romtelecom la telekom mi-au bagat taxa lunara de 2 lei sau 3 fara sa ma anunte iar cand am reziliat contractul m-au intrebat daca nu vreau sa mai continui ca bla bla bla si atunci le-am spus tot ce am avut de spus si prin faptul ca nu asa se castiga un client sa ii bagi pe gat taxe peste taxe fara ca el sa stie.

Anonim

Si totusi aici este vorba despre Focus Sat...

Anonim

Da este vorba de Focus Sat,singurul operator TV din romania care ofera doua stb HD in custodie,la un singur abonament !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile