miercuri, 7 octombrie 2015

Televiziunea generalistă Linkpress TV a primit licență de emisie

Cu o ivestitie initiala de 850.000 de euro, televiziunea generalistă Linkpress TV a primit licență de emisie prin cablu de la CNA. Noul canal va emite in maxim 3 luni si isi propune "să greşească din ce în ce mai puţin şi să reprezinte o contrapondere a prostului gust din ultima perioadă în media, o televiziune interesantă pentru oamenii de rând, pentru oamenii normali" şi care nu va determina telespectatorul "să îşi arunce televizorul pe fereastră", conform reprezentatilor acestuia, citați de către Mediafax. Televiziunea se va axa in principal pe educatie si a achiziţionat deja mai multe filme şi documentare despre geografia si politica lumii, dar va acorda un spatiu de emisie destul de larg si emisiunilor pentru copii.

Se poartă negocieri cu UPC şi RCS & RDS, reprezentatii Linkpress TV precizând că sunt pregatiti în proporţie de 80% sa inceapa emisia si că la lansare Linkpress TV va fi disponibil şi pe platforma online SeeNow, dar ca probabil in primele 6 luni nu va fi difuzata publicitate: "Am făcut toate calculele şi o anumită perioadă vom putea să rezistăm fără niciun fel de probleme. După şase luni de zile de graţie, vă vom propune şi o grilă în care vom avea publicitate".

CNA a aprobat în unanimitate solicitarea S.C. LINKPRESSTV SRL Bucureşti pentru postul LINKPRESS TV din Bucureşti Consiliul a aprobat solicitarea cu 6 voturi pentru, următorii membri: Florin Gabrea, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Viorel Vasile Buda, Răsvan Popescu, Laura Georgescu.

Din echipa LINKPRESS TV vor face parte jurnalişti şi operatori care în prezent lucrează la alte televiziuni. "Majoritatea colegilor care vor lucra la noi lucrează în prezent în alte televiziuni", au precizat reprezentatii Linkpress TV, explicand motivul pentru care nu le pot face publice numele în acest moment.


5 comentarii despre subiectul „Televiziunea generalistă Linkpress TV a primit licență de emisie”:
Anonim

Mai mult de 1 an nu supravietuieste. Piata audiovizuala este destul de incarcata si ca sa supravietuiesti sau sa faci audienta trebuie sa iesi cu ceva in evidenta sau sa bagi sume imense de bani in programe

Anonim

Un numar sau e-mail ...Un contact de la ceasta televiune exista???

Anonim

Doar adresa fizica la firma care doreste sa o lanseze:

http://www.listafirme.ro/linkpresstv-srl-34338007/

Anonim

Televiziunea generalistă Linkpress TV va solicita maine la CNA prelungirea cu inca 6 luni termenului de intrare in emisie:

"Adresa nr. 2182/08.03.2017 de la SC LINKPRESS SRL Bucureşti - solicită prelungirea cu încă 6 luni a termenului de începere a difuzării serviciului de programe Linkpress TV din Bucureşti."

Anonim

Termenul a fost prelungit cu inca 6 luni. CNA a aprobat solicitarea cu 6 voturi pentru și 2 voturi împotrivă (dl. Gabriel Tufeanu, dl. Radu Herjeu/d-na Laura Georgescu nu a fost prezentă).

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile