luni, 5 octombrie 2015

Televiziunea The Medical Channel se lansează în România prin AKTA

Televiziunea The Medical Channel, un canal care vizeaza educarea telespectatorilor in domeniul medical, se va lansa si in Romania, pentru inceput la operatorul AKTA ( detinut de Digital Cable Systems ), conform directorului de distributie a acestui canal in țara noastra, Anda Mânza, citată de Mediafax, care mai precizeaza că respectivul canal este interesat de distributia si prin intermediul altor operatori. The Medical Channel apartine de compania independenta Limeclip Ltd din Londra si a fost anterior lansata si distribuita in Slovenia, Bosnia şi Herţegovina, Serbia, Croaţia şi Bulgaria, pe baza unei licente eliberata in Marea Britanie de catre Ofcom.

Programele vor contine sfaturi documentate de la experti in medicina, vor fi prezentate diverse cazuri si opinii ale pacientilor, dar si alte emisiuni deja produse in Anglia, SUA, Slovenia, Croaţia si subtitrate in limba română.

UPDATE 20 ianuarie 2016: Televiziunea a fost lansata in Romania prin intermediul operatorului AKTA. Detalii gasiti AICI.


10 comentarii despre subiectul „Televiziunea The Medical Channel se lansează în România prin AKTA”:
Ionut

La UPC cand veti incepeti sa emiteti?

Anonim

Cand am vazut sigla acestui post am crezut ca s-a redenumit postul "The Money Channel"

Anonim

Daca are licenta de la Ofcom nu prea cred ca o sa-si permita reclama mascata la medicamente. In rest, hai cu automediacatia !!! :))))

Anonim

De ce domnilor sa nu fie un post care cu siguranta v-a avea o anumita cota de piata ,cine nu este interesat de sanatate ???...iar daca sfaturile sunt date de medici profesionisti cine nu ar fi interesat ?... nu uitati de emisiunea Ce se-ntampla doctore de la Pro Tv , care este de ani de zile si care este urmarita de multi telespectatori. In primul rand acest post este sau ar trebui sa fie educativ. Oricum e ceva nou pe piata media din Romania .

Anonim

Sa vezi mosii si babele ce or sa se uite pe postul asta

Anonim

Sunt client UPC , si as dori acest post si am 40 ani. Poate ma fac UN MOS mai tarziu sau poate am sa fiu UN MOS FRUMOS

Anonim

UPC are deja toate canalele neinteresante in grila, cu siguranta si acesta va fi preluat repede.

Anonim

La noi este o problema, vrem programe mlte in grila de programe da' cand e vorba sa platim abonamnete NUMAI la cablu de 15-20 euro ne facem ca n-am auzit

Anonim

UPC are aproape toate canalele altor operatori, cu exceptia celor proprii ale altor operatori, plus altele. In concluzie niciunul dintre operatori nu are canale bune in Romania, daca UPC le include pe cele ale celorlalti. :) Eu tot nu pricep de ce unii dintre voi nu va mutati la altii daca nu va convine actualul operator, ca doar nu va place sa va chinuiti singuri. Sau altul este motivul unor astfel de comentarii ? :)

Anonim

Gata, s-a lansat la AKTA.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile