miercuri, 18 noiembrie 2015

Black Friday 2015 la Digi Mobil, Telekom, Orange, Vodafone

Mai sunt mai putine zile sau ore pana la Black Friday 2015, iar diverse companii de telefonie mobila au inceput sa prezinte ofertele.


De exemplu, RCS RDS are in perioada 19 - 23 noiembrie 2015 o campanie denumita "Black Friday la Digi Mobil", destinata insa doar clientilor noi, persoane fizice, ce doresc sa porteze numarul de telefon in reteaua Digi Mobil si contracteaza unul sau mai multe abonamente din gama Optim si/sau Complet, pe o perioada de 2 ani. Aceasta promotie le aduce clientilor reduceri de pana la 50% din pretul abonamentului, pe o perioada de pana la maxim 12 luni. Promotia este valabila in cele peste 300 de magazine Digi si puncte de prezenta RCS & RDS. La incheierea unui contract prin portare, noul client va primi automat timp de 8 luni o reducere de 50% din pretul lunar al abonamentului. Totodata, clientul va primi la contractare doua vouchere promo pe care le poate oferi prietenilor. Acestea ii ofera clientului posibilitatea de a-si prelungi perioada de reducere pana la 12 luni, daca sunt activate pana la data de 31 decembrie 2015 de catre prietenii care se aboneaza la Digi Mobil (fiecare voucher activat prelungeste cu 2 luni perioada de reducere de 50% pentru abonatul care a primit initial voucherul). De asemenea, toti clientii care au primit voucherele promo si contracteaza la randul lor un abonament Digi Mobil, vor beneficia de reducerea de 50% la abonament pentru primele 2 luni si de doua vouchere pentru a aduce in retea alti prieteni.

Telekom Romania organizeaza de asemenea Smart Friday, in care anunta reduceri de pana la 80% la telefoane smart, pachete de servicii fixe cu cadouri si reduceri de 50 % la extraoptiunile prepayd. Nu au fost deocamdata precizate explicit ofertele de Black Friday la acest operator. In plus se ofera 50 lei reducere, cu conditia ca sa fie plasata comanda online din MyAccount si daca vei folosi codul primit in email:

1. fă-ți cont & personalizează-l cu numărul tău de mobil/codul de factură servicii fixe
2. plasează comanda de Smart Friday fiind logat în MyAccount
3. folosește codul pe care îl vei primi pe e-mail în coșul de cumpărături şi primeşti pe loc 50 lei reducere.

Ofertele le gasesti pe smartfriday.telekom.ro, din 20 noiembrie 2015.

Orange are de asemenea oferte de Black Friday incepand cu 20 noiembrie 2015. Inainte de lansarea camapniei de reduceri, Orange afisa urmatorul mesaj: "Votează produsul preferat, lasă-ne adresa ta de e-mail, apoi spune-le și prietenilor tăi printr-un share pe Facebook, iar de Black Friday poți cumpăra înaintea tuturor. În plus, vei fi înscris automat la tragerea la sorți pentru un ceas inteligent Vector Luna."  Ofertele le gasesti pe orange.ro/blackfriday/#/2015 sau pe orange.ro.


Vodafone anunta Black Friday in perioada 20-22 noiembrie 2015. Evenimentul comercial are denumirea de "Red & Black Weekend", iar compania recomanda crearea unui cont, deoarece reducerile vor fi doar online. Ofertele le gasiti pe:

vodafone.ro/personal/campanii/red-and-black/index.htm

Desigur, si alte companii organizeaza Black Friday 2014, o mare parte in perioada 20-22 noiembrie 2015, dar ne-am limitat doar la cele care ofera servicii de telefonie mobila si care au anuntat deja acest eveniment comercial.


7 comentarii despre subiectul „Black Friday 2015 la Digi Mobil, Telekom, Orange, Vodafone”:
Anonim

Emag are Black Friday pe 20 noiembrie ?

Anonim

Da, pe 20 noiembrie 2015 e anuntat la EMAG Black Friday. Revenind la oferta de la cei cu telefonie mobila ce reduceri vor fi la extraoptiunile de pe cartela prepaid. Astep sa reincarc si sa activez optiunea atunci. daca se incadreaza a mea in oferta :)

titus adrian

Doar in America sunt reduceri cu adevarate, retailer vor sa scape de stocurile mai vechi de 1-2 ani pt a face locul celui noul stoc cu produsele noi.

Anonim

Si in Romania sunt reduceri. Mi-am cumparat acum 2 ani tableta cu 50 lei de BF, merge foarte bine si acum.

Unknown

la upc cand e black friday?

Anonim

UPC nu are telefonie mobilă... UPC nu au anuntat nimic de Black Friday, dar daca au ceva oferte, probabil maine.

Nichifor

Daca imi este permis sa compeltez si eu cu sfaturi de la ANCOM:

Întrucât urmează o perioadă în care furnizorii de servicii de comunicații electronice lansează oferte promoționale, ANCOM îi sfătuiește pe utilizatori să se informeze înainte de a se decide asupra unei oferte de telefonie sau internet și să aleagă oferta care corespunde cel mai bine nevoilor lor de comunicare.
Fie că este vorba de un smartphone sau o tabletă cu o reducere substanțială, la achiziționarea unui abonament pentru servicii de telefonie sau internet ar fi bine ca utilizatorii să verifice următoarele lucruri:
gradul de acoperire, în cazul telefoniei și internetului mobil, informație care poate fi obţinută direct din magazinele/casieriile furnizorului sau consultând hărţile de acoperire disponibile pe site-ul acestuia. Hărţile reflectă acoperirea din exteriorul clădirilor şi valorile sunt orientative, nefiind garantate. Utilizatorii pot verifica și valoarea medie națională a vitezei serviciului de internet sau valoarea medie a acesteia pe localitate pe www.netograf.ro, la secțiunea Statistici;
dacă serviciul este disponibil în zona lor, în cazul telefoniei și internetului la punct fix;
tarifele: valoarea abonamentului lunar, dacă aceasta este disponibilă doar pentru un serviciu sau pentru un pachet de servicii, tariful pentru utilizarea/închirierea unor echipamente adiţionale (dacă este cazul), tarife pentru apeluri internaţionale;
câte minute/SMS-uri/trafic include abonamentul, în ce reţele pot fi folosite, în ce ordine vor fi consumate şi ce tarife se aplică după consumarea lor;
perioada minimă pentru care se angajează să nu renunţe la contract;
taxele pe care ar trebui să le plătească dacă renunţă la contract înainte de termen;
termenul de instalare/activare a serviciului;
cum poate fi anunţată o defecţiune şi în ce termen se remediază;
la ce despăgubiri au dreptul dacă furnizorul nu respectă anumite clauze contractuale;
dacă telefonul achiziţionat împreună cu serviciul este codat în reţea;
unitatea minimă de taxare a traficului de internet (de exemplu, 1 KB, 10 KB, 1 MB etc.);
dacă şi în ce condiţii furnizorul poate bloca sau tarifa suplimentar accesul la anumite aplicaţii (de tip VoIP, file-sharing etc.);
condiţiile de suspendare, respectiv reconectare a serviciului în caz de suspendare, precum şi tarifele aplicabile.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile