marți, 19 ianuarie 2016

UPC România a introdus în grilă televiziunea M4 Sport HD

Operatorul de televiziune cu plata UPC Romania a introdus in grila digitala de cablu canalul M4 Sport HD, detinut de MTVA, o asociere a serviciilor media publice de televiziune si radio din Ungaria. Aceasta televiziune nu se mai afla in acest moment in grila altui operator de servicii tv cu plata din Romania. La UPC se receptioneaza in pachetul Panonia.


M4 Sport HD a fost lansat in vara anului 2015, ca urmare a unei reorganizari majore care a survenit începand cu 15 martie 2015. Televiziunea difuzeaza competitii sportive din Ungaria, dar si competitii internationale.

Notă: Fotografiile si informatiile au fost puse la dispozitie de catre colegul nostru de hobby _-KALMAN-_, care realizeaza si lista cu grilele de canale a operatorilor din Romania, ce poate sa fie consultata aici.


16 comentarii despre subiectul „UPC România a introdus în grilă televiziunea M4 Sport HD”:
Anonim

cam asta o sa rămână una dintre sursele care vor fii meciurile de la Euro 2016 pentru cei care nu au Dolce,poate se vor gândii si cei de la TVR ca macar doar meciurile nationalei noastre de fotbal sa fie trasmise live (si daca este posibil HD)

marian

Pe cind la rcs-rds ?..

Kalman2007

Din pacate nu o sa vedem nimic pe el pentru ca e varianta Europe (toate competitiile importante sunt criptate). http://i.imgur.com/bqRjyBZ.jpg

Anonim

pa rds il baga stiti ceva

Anonim

Speram sa fie introdus si la RCS RDS cat mai repede

Kalman2007

Daca majoritatea competitiilor sunt criptate nu are rost sa-l introduca :)

Anonim

De unde stiti dumneavoastra asta vom vedea ce osa zica clientii upc pentru ca daca asa ar fii fost nu lar fii introdus asa se ziceau inainte unii ca nu se poate introduce m4 sport in alte tari numai in ungaria si uite sa putut asa ca speram sa fie in grila RCS RDS

Kalman2007

Azi aproape tot a fost criptat, pe liber au fost doar reclamele si un magazin sportiv. Atat. M 4 se poate introduce in orice tara (s-a putut si inainte) dar versiunea Europa (adica versiunea ce este la UPC pe care nu vezi nici o competitie). Cam asta s-a vazut azi http://i.imgur.com/bqRjyBZ.jpg

Anonim

E bine is asa. Macar putem sa ne uitam la trasmisi de NB1 si liga EBEL.

Anonim

Nu vă faceți griji, Kalman, cel putin ne uităm la campionatul Național (pe scurt NB1), cea mai importantă competiție din sistemul fotbalistic din Ungaria.

Anonim

dragut M4 , din pacate transmisiunile sportive au licenta de transmisie doar valabil pe Ungaria...bun si bronzul de salon daca ala natural nui. la F1 parca era Rtl klub...ca si fratele RTL DE...

Anonim

F1 nu e de foarte mult timp pe RTL Klub. A fost pe M 1 apoi desigur pe M 4.

Anonim

rcs nu o sa introduca pentru ca e post rival daca era baga si dolce sport

Anonim

De ce sa fie rival. Ar fi rival daca ar oferi si ei transmisie pe digi sport. O s-o bage stai linistit. Iar in cea ce priveste criptarea unor emisiuni in afara Ungariei cred ca o sa fie la fel cum a fost si pana acum, adica rds le transmite necriptat. Ne-am uitat la F1 tot timpul pe M1 inainte sa fie mutat pe m4, fara ca acesta sa fie codat. la fel si cu campionatul de fotbal, jocurile olimpice etc.

Anonim

La ce vreti postul acesta daca atunci cand transmite ceva interesant este codat? Mai bine sa bage altceva

Anonim

din 9martie 2016 merge pe digi,m4 sport!
si daca am vazut bine,versiunea necriptata:)
atat ca nu e hd...
oricum digi a dat o palma mare acum la concuranta:)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile