miercuri, 17 februarie 2016

Liberty Global va distribui receptoare 4K începând cu anul 2017 ?

Liberty Global, compania care opereaza si UPC Romania, nu are planuri imediate de a introduce servicii 4K prin rețelele sale de cablu tv, deși a confirmat că va distribui receptoare compatibile cu tehnologiile 4K, începând din anul 2017. Aceste precizări au fost facute in timpul prezentarii rezultatelor financiare ale Liberty Global pentru trimestrul al patrulea al anului 2015.

Michael T. Fries ( Presedinte si CEO al Liberty Global ) a explicat că, în privinta preturilor pentru servicii video, el nu știe dacă 4K va face o diferență materială semnificativă: "Trebuie sa asteptam și să observam evolutia ulterioara. Cred că 4K ar avea acum un impact evident marginal asupra majoritatii telespectatorilor. E prea devreme pentru anunta astfel de planuri, avem prima data nevoie de conținut 4K suficient. In prezent, nu putem anticipa un consum semnificativ de continut 4K. Eu cred că suntem încă în stadii incipiente si ca trebuie sa studiem ce va înseamna aceasta tehnologie pentru noi", a precizat acesta, fără a face aluzie la posibilitatea ca Ultra HD să aibă un impact mai mare decât tehnologia 3D.

Balan Nair ( vice-presedinte executiv si Chief Technology Officer la Liberty Global ) a sugerat de asemenea că începând din 2017, Liberty Global va incepe totusi sa distribuie receptoare compatibile cu tehnologia 4K, fară a preciza piețele vizate: "Vom fi pregătiți pentru aceasta evolutie atunci când conținutul 4K va fi suficient", a concluzionat acesta.


Niciun comentariu despre subiectul „Liberty Global va distribui receptoare 4K începând cu anul 2017 ?”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile